Placinta cu pui si ciuperci

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2012 | 10226 vizualizari

 

O placinta pe cinste...dau in scris!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 8 bucati ciupercute proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 1  legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri ulei( palmier am folosit eu)
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • boia
  • aluat de foietaj ( eu am avut Bella)
  • 2 galbenusuri de ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu pui si ciuperci:

Tocam la masina ceapa, pieptul de pui si ciupercutele apoi mararul si patrunjelul. Punem boiaua si piperul.

Intr-o tigaie incingem uleiul si impreuna cu doua linguri de apa  punem si carnea. Dupa 5 minute adaugam si untul. O tinem pana se albeste in jur de 15 minute .  Saram dupa gustul personal.

Ungem o tava de Jena cu ulei.

Intindem foietajul, prima foaie adaugam carnea, deasupra foaia ramasa. Taiem placinta in patratelele sau cum dorim, apoi ungem cu galbenus de ou. Dam la cuptor pana se rumeneste frumos. In jur de 35 de minute. Servim cu pofta...e grozava!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

RuxyRux 1

31.01.2012, 20:22

Va multumesc foarte mult...imbratisari!

corina241 1

03.02.2012, 10:19

Ruxy,m-as muta la tine acasa

RuxyRux 1

03.02.2012, 19:50

Hai Corinuta...sa stii ca azi mi-au dat lacrimile cand am citit randurile tale...era mai devreme si nu am avut cum sa iti raspund...ce mai pot sa spun?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Empanadas cu ciuperci