Placinta de dovleac

de Ina in Dulciuri, 7 Mai 2011 | 8396 vizualizari

COMENTARII (38)

Ina 1

08.05.2011, 11:56

Cristiana Diva , Edy

Ina 1

08.05.2011, 11:56

Ruxy, aluatul cu apa rece l-am invatat de la soacra'mea Face o placinta....

Ina 1

08.05.2011, 11:57

RuxyRux 1

08.05.2011, 11:58

Atunci sarut mana soacrei tale

Rocsi 1

08.05.2011, 12:10

pai da si mie ceva care sa imi placa..nu fi rea si dai numai la altii

Corinuta 1

08.05.2011, 12:16

ia uite la ea! ne de placinta expirata.....de cateva luni!!

Ina 1

08.05.2011, 12:28

Hai, ma', ca va fac alt desert..... Dar sa stiti ca-i tot ...expirat

Rocsi 1

08.05.2011, 12:47

acu nu mai conteaza ca e expirat..macar sa ne uitam la el si cand vrem sa ne facem

LUK 1

08.05.2011, 16:58

ma gandeam ca au revenit "dovelcii" ..ca a mai fost o saptamana anul trecut in care a fost o avalansa de retete cu dovleac..toate bune desigur..

lilik 1

08.05.2011, 18:10

Ina 1

08.05.2011, 19:54

MotanLaOale 1

09.05.2011, 13:24

ionela2682 1

29.05.2011, 17:26

Asa fac si eu placinta ,de la soacra-mea am invatat,este tot din Fetesti...cred ca este reteta specifica voua fetestenilor! Soacre bune in Fetesti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere si crema de vanilie