Placinta dobrogeana

de Bucataras in Prajituri, 12 Oct 2016 | 18513 vizualizari

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

12.10.2016, 12:22

Gustoasa1

Mutulica 1

12.10.2016, 12:29

imi place foarte mult si o mancam des pe timpuri.

Andra_Constantinescu 1

12.10.2016, 12:31

Foarte buna!

delia64 1

12.10.2016, 12:34

MotanLaOale 1

12.10.2016, 12:48

buna buna

mirela0911 1

12.10.2016, 12:51

Oooo, ce bună e!

deyutzky 1

12.10.2016, 13:04

Like!

Ancutsa 1

12.10.2016, 14:30

Arata super!

anca_rm 1

12.10.2016, 14:35

asta este o bunatate de placinta

Rahela Velicu 1

12.10.2016, 15:58

o placinta delicioasa!

Bya Ralu 1

12.10.2016, 18:12

super

Ina 1

12.10.2016, 18:25

salivez si eu cand mananca Oana ))

Renataedina 1

12.10.2016, 19:25

miki_a 1

12.10.2016, 19:29

Ce minunatie!

Rocsi 1

12.10.2016, 20:53

dantes 1

13.10.2016, 08:25

Foarte buna!

Gherca Daniela 1

13.10.2016, 08:48

ce bine arata si ce mult imi place!

mihaelar63 1

13.10.2016, 10:46

O nebunie , dobrogeana

Ancutsa 1

31.10.2018, 11:17

Draga Oana, mi-a placut mult placinta pregatita de tine, in special aluatul pentru foi care m-a inspirat sa pregatesc si eu ceva asemenator aici: https://www.bucataras.ro/retete/placinta-cu-foi-carne-si-ciuperci-88451.html
Iti multumesc frumos!

ViorelMaica 1

21.10.2019, 09:26

Mi-a plăcut enorm .Bravo!

ConstantaStoian58 1

14.10.2020, 10:40

E o placinta si atat. Nu are nicio legatura cu placinta dobrogeana. Placinta dobrogeana nu se face nici pe departe cu aluat dospit! Se face ori cu foi cumparate din comert, gen Linco, Bella, Edenia, Morarita etc, ori cu foi subtiri din aluat facut doar din faina apa si putina sare unse cu ulei si intinse cu mana prin tragere de margini.

Anett 1

14.02.2022, 15:55

Super reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu iaurt