Placinta dobrogeana

de Bucataras in Prajituri, 12 Oct 2016 | 10672 vizualizari

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

12.10.2016, 12:22

Gustoasa1

Mutulica 1

12.10.2016, 12:29

imi place foarte mult si o mancam des pe timpuri.

Andra_Constantinescu 1

12.10.2016, 12:31

Foarte buna!

delia64 1

12.10.2016, 12:34

MotanLaOale 1

12.10.2016, 12:48

buna buna

mirela0911 1

12.10.2016, 12:51

Oooo, ce bună e!

deyutzky 1

12.10.2016, 13:04

Like!

Ancutsa 1

12.10.2016, 14:30

Arata super!

anca_rm 1

12.10.2016, 14:35

asta este o bunatate de placinta

Rahela Velicu 1

12.10.2016, 15:58

o placinta delicioasa!

Bya Ralu 1

12.10.2016, 18:12

super

Ina 1

12.10.2016, 18:25

salivez si eu cand mananca Oana ))

Renataedina 1

12.10.2016, 19:25

miki_a 1

12.10.2016, 19:29

Ce minunatie!

Rocsi 1

12.10.2016, 20:53

dantes 1

13.10.2016, 08:25

Foarte buna!

Gherca Daniela 1

13.10.2016, 08:48

ce bine arata si ce mult imi place!

mihaelar63 1

13.10.2016, 10:46

O nebunie , dobrogeana

Ancutsa 1

31.10.2018, 11:17

Draga Oana, mi-a placut mult placinta pregatita de tine, in special aluatul pentru foi care m-a inspirat sa pregatesc si eu ceva asemenator aici: https://www.bucataras.ro/retete/placinta-cu-foi-carne-si-ciuperci-88451.html
Iti multumesc frumos!

ViorelMaica 1

21.10.2019, 09:26

Mi-a plăcut enorm .Bravo!

ConstantaStoian58 1

14.10.2020, 10:40

E o placinta si atat. Nu are nicio legatura cu placinta dobrogeana. Placinta dobrogeana nu se face nici pe departe cu aluat dospit! Se face ori cu foi cumparate din comert, gen Linco, Bella, Edenia, Morarita etc, ori cu foi subtiri din aluat facut doar din faina apa si putina sare unse cu ulei si intinse cu mana prin tragere de margini.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi reţetă