Placinta taraneasca

de gaby_duceag in Porc, 5 Oct 2010 | 23655 vizualizari

COMENTARII (45)

gaby_duceag 1

05.10.2010, 18:24

incui tot)))

ela 1

05.10.2010, 18:28

heiiiii,nu incuia ca mai vin si eu

kamy 1

05.10.2010, 18:46

sunteti ca niste....vuvuzeleeu ce sa mai zic?atat

diaconta 1

05.10.2010, 18:57

mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeee imi dai???? eu mananc cu furculita sa nu-mi murdaresc unghiile

Bunica 1

05.10.2010, 19:28

gabi_d , te dai la epurasha2bb ca e grasa toamna , in loc sa te apuci de bucatarit ca ti s-au anuntat musafiri bine cotati printre cunoscatori in ale bucataritului . Ce e drept e drept, arata foarte bine placinta taraneasca si cu tot ce-ai pus in ea......

diaconta 1

05.10.2010, 19:36

@Bunica,n-ai auzit ca si-a facut curat in frigider asa asteapta musafirii cu frigiderul despuiat

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 19:43

, in loc sa te apuci de bucatarit ca ti s-au anuntat musafiri bine cotati printre cunoscatori in ale bucataritulu.......Gaby, spune tot , ce musafiri si cand?.................na, sa nu mai tii secret , doar tu sa stii.........multumim Buni ca ne-ai spus ca altfel de la Gaby nu aflam nimic, .................ba da ...prostii

Rocsi 1

05.10.2010, 21:00

nici makr mie nu imi dai putin?da eu am fost cuminte sa stii

Teo 1

05.10.2010, 22:38

mai , tare imi place schimbul acesta de replici..., dar si reteta !

gaby_duceag 1

06.10.2010, 09:45

rocsi, tu esti cea mai cuminte si cea mai aproape, come to me@ teo,

f_miha 1

09.10.2010, 14:34

Am venit la masa !!! Primesc si eu o portie?

gaby_duceag 1

09.10.2010, 14:46

f_miha..nu stiu. ia zi, ai fost cuminte? ))

Miha 1

09.10.2010, 15:04

"aia nu e gospodina ce nu face 5 feluri dintr-o gaina '. ok, deci o transezi, faci din aripioare si pulpe o supa, le scoti si le prajesti si faci friptura, din juma de piept de pui faci 4 snitele, din cealata jumatate mai pui cate ceva pe langa si faci chiftele iar din spate si gat faci o ciorba a doua zi ca azi deja ai supa). noo...trecui testu'?" Mie imi era teama sa zic asta...sa nu spuna lumea ca-s zgarcita.

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 15:24

aia nu e gospodina ce nu face 5 feluri dintr-o gaina '......... si gaina sa faca si oua.......deci 6 feluri@Medi... eu vin cu masina si permisul, tu dai benzina ok?..........nuuuuuuuuuuuuuuuu, nu e ok.........nu vrei sa inversam rolurile?

mena29 1

10.10.2010, 20:47

cred ca salivez degeaba ca tu nu-mi dai niciodata,ma pui la treaba si gata,ai scapat de mine repede

gaby_duceag 1

10.10.2010, 23:09

.unde umbli fata?te vad asa de rar

adasev12 1

10.10.2010, 23:32

gabita te-ai pus sui tu la cratita iubita mea?nu -mi vine s acred....of,of...ce ti si cu foamea asta...uite ce te pune sa faci...
bravo fata,mi-esti cea mai simpatica....

Corinuta 1

13.10.2010, 12:10

asa bunatate si eu as fii manacat direct din vas

vicakitsiou 1

28.03.2014, 18:35

Am facut eri reteta si nea placut foarte mult, eu ma facut o schimbare deoarece la copii mei le place altfel piureul.Il fac din cartofi,morcov sitelina.Incercati si voi este mult mai gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel