Placintele cu branza crema

de Bucataras in Prajituri, 17 Mar 2014 | 5629 vizualizari

 

De obicei, cand facem o placinta, nu folosim un singur fel de branza. Rar se intampla asta si numai atunci cand facem una sarata pentru noi, cei mari si o insotim cu un pahar cu vin. ;) De cele mai multe ori insa, pe langa putina branza telemea mai adaugam si o branza dulce si niste stafide, mai pe gustul copiilor. Am incercat de data asta o combinatie noua de branzeturi: dulci si cremoase, iar rezultatul a fost pe placul tuturor.

 

INGREDIENTE

  •  2 foi de aluat de placinta
  • 1 cutie branza mascarpone Delaco
  • 1 cutie Ceva fin pufos
  • 1 cutie Ceva fin cremos
  • 4 oua
  • 3-4 linguri de stafide
  • 5-6 linguri zahar brun
  • 1 lingura esenta de rom
  • 1 galbenus pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu branza crema:

Am lasat aluatul la dezghetat.


Intr-un castron am amestecat branzeturile cu ouale, zaharul, stafidele si esenta de rom.


Am taiat patrate de aluat, iar in mijlocul fiecaruia am pus cate o lingura de branza. Pentru ca branza este usoara ca o crema am impachetat imediat placintelele, ridicand colturile patratelor.


Am uns cu ulei doua tavi de aragaz, am pus hartie de copt pe fiecare tava si am asezat in ele placintelele, pe masura ce le-am format.


Am uns fiecare placinta cu galbenus de ou si am pus tavile in cuptor pana s-au rumenit usor pe deasupra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu branza crema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Teo 1

24.03.2014, 20:28

Cu atata ''fin'', normal ca a iesit ceva fin!

Panacris 1

24.03.2014, 21:20

vasy16 1

08.03.2016, 14:13

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere