Pleutorus la gratar

de Panacris in Mancaruri de post, 11 Apr 2012 | 4264 vizualizari

COMENTARII (21)

Cris2711 1

11.04.2012, 21:08

am retinut cu pleutorus,cu conopida

Bya Ralu 1

11.04.2012, 21:08

foarte interesanta reteta!

Lau 1

11.04.2012, 21:36

place

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:51

tare bune

Rocsi 1

11.04.2012, 21:53

foarte bune..ii plac mamei!!

Panacris 1

11.04.2012, 22:00

Cris, conopida si morcovul sunt murate

Cris2711 1

11.04.2012, 22:01

si mai bine Cris

Panacris 1

11.04.2012, 22:02

adry88 1

11.04.2012, 22:10

deyutzky 1

11.04.2012, 23:42

ce buuune sunt..imi plac

MotanLaOale 1

12.04.2012, 00:03

bune bune

Oana 1

12.04.2012, 00:03

Ce bine arata!

Sim0na 1

12.04.2012, 09:56

Delicios!!

Alinutza80 1

12.04.2012, 16:14

am cumparat si eu azi si chiar nu stiam cum sa le pregatesc

iry-gabriela 1

12.04.2012, 21:00

ce bunatate

alba_zori 1

14.04.2012, 17:58

si mie imi plac la gratar,pacat ca in ultimul timp am avut alergie la ciuperci dar imi va trece cu siguranta dupa si voi manca cu toata placerea!foarte buni!

Panacris 1

14.04.2012, 18:49

Sanatate multa, e foarte greu sa depisezi alergiile!

LadyCrs 1

27.05.2012, 15:49

sau Evantaie la grătar...că tare seamănă cu niște evantaie

Panacris 1

27.05.2012, 16:32

Buna idee, LadyCrs!

Bunica 1

08.01.2014, 17:27

Ce bune sunt!

danakarin 1

08.01.2014, 20:26

Ce idee buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume