Poale-n brau

de divainbucatarie in Dulciuri, 21 Noi 2010 | 4904 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 2 oua
  • 1 lingurita zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit

Umplutura:

  • 250 g branza de vaci
  • 1 ou
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 60 g zahar + zahar pentru topping


Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Poale-n brau:

Pentru a preagti aluatual amestecam faina cu drojdia topita in laptele caldut, ouale si zaharul vanilat. Il lasam la dospit cam 30-40 minute pana se dubleza ca volum. In acest timp pregatim umplutura. Amestecam branza de vaci cu restul ingredientelor pana obtinem o pasta.
Dupa ce a crescut aluatul, intindem o foaie de 1 cm grosime, pe care o taiem in patratele. In mijlocul fiecarui patratel punem crema de branza, apoi strangem colturile ca un plic. Le prajim in ulei incins si le pudram cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Poale-n brau" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu caise