Polpetine di melanzane con cuore di mozzarella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2010 | 4045 vizualizari

 

bun si sanatos...italienii astia stiu ei ce stiu...nu-s prosti degeaba...hahaha!
in traducere : chiftelute de vinete umplute cu mozzarella
dat fiindca nu ma mai facut pana acum, am incercat daor jumatate de portie...dar data urm. fac dublu cantitate....

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete, aprox 800 g
  • 200 g mozzarella( se paote pune si cascaval afumat)
  • 100 g parmigiano sau branza de oaie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • sare, piper, patrunjel verde
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Polpetine di melanzane con cuore di mozzarella:

vinetele se curata de caoja, se taie cubulete si se pun la fiert in apa sarata, 5 min.se scurg si se storc bine de surplusul de apa. se dau prin mixer sau robot, sa se faca pasta.

se adauga ouale, parmigiano , usturoiul pisat si patrunjelul verde, se potriveste de sare si daca sunt prea moi se adauga pesmet.

branza se taie cubulete.

se pune la foc o tigaie cu ulei . se fac bilute cam cat iei cu o lingura, se pune in mijloc un cub de branza si se rotunjeste frumos, se dau prin pesmet si se pun la prajit pana se rumenesc frumos pe toate partile.

se servesc ca atare, si sunt f bune inlocuitoare pt chiftelele don carne...desigur, pt amatori...( eu deja am mancat jumatate din ele...!!!)

Daca ti-a placut reteta noastra "Polpetine di melanzane con cuore di mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

adasev12 1

05.10.2010, 14:26

grazie vero!

nadina73 1

07.10.2010, 02:01

vreauuuuuuuuuuuuu portie dubla5f

adasev12 1

07.10.2010, 11:53

nadina, pt tine mai fac o portie draga mea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri calde cu vinete pane sau cu mozzarella