Pomana porcului

de Sidy in Porc, 15 Dec 2011 | 10452 vizualizari

COMENTARII (19)

Lau 1

15.12.2011, 08:24

vrei sa ne faci pofta de dimineata

danamatei 1

15.12.2011, 08:34

Un adevarat rasfat pentru papilele gustative si... pentru colesterol

gaby_gabytza 1

15.12.2011, 09:05

place

Ubulika 1

15.12.2011, 09:12

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuu

MotanLaOale 1

15.12.2011, 09:24

bun bun

adasev12 1

15.12.2011, 09:28

Sidy...deja ia taiat grasunu???? ...sa stii ca tata tot cu paie parjoleste inca porcul...esi e mult mai bun soricu asa...e mai moale.... ....offf...peste caltabosi sar, ca nu-mi plac...toba e buna....dar ajung la carnati ....asaaaa...jumarile prea grase....dar urechea unde-i???? eu vreau ureche si un pic de coada ......pup Sidy...esti ardeleanca de-a mea draga!!!

diaconta 1

15.12.2011, 09:30

Hop si eu la pomana

Bucataras Medi 1

15.12.2011, 10:01

wowo............bunaciune curata.

Mitinita 1

15.12.2011, 10:04

de cand n-am mai fost eu la taiat de porc sau la pomana porcului

mihaelar63 1

15.12.2011, 10:10

Frumusel porc , parca daca-l vezi asa curat , alb il mananci mai cu pofta

Miha 1

15.12.2011, 10:18

Eu vreau niste friptura. Si un carnat.

Dana_Retetegg 1

15.12.2011, 10:26

Mi-am amintit de copilarie Tare mi-ar placea sa mai particip la taiatul porcului

silvi0ara 1

15.12.2011, 10:30

Bravo Sidy,se vede ca se aproprie craciunul.

Rocsi 1

15.12.2011, 10:39

bravo ...ca o adevarata gospodina ai preparat de toate

corina241 1

15.12.2011, 10:50

kamy 1

15.12.2011, 13:08

vreau si eu ca anul asta nu mai tai porc...mi-a ajuns cu ala da anul trecut de peste 210 kg

Denissa 1

15.12.2011, 14:11

vai de capul meu ce e acolo. si mama o sa taie porcul in 20 decembrie asa ca nu mai e mult dar gust putin si de aici. merge de toate ca nu sunt asa de grasa
bravo Sidy

mirela0911 1

16.12.2011, 23:43

eu vreau cu mamaliga

mamaieelena 1

17.12.2011, 23:38

Sidy au iesit toate trasnet ca la carte

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!