Porc cu 5 arome chinezesti

de -Miti- in Porc, 29 Iul 2012 | 3485 vizualizari

 

Cand am desfacut sticluta de Chinese 5 spice powder de la afaf.ro m-am teleportat instant pe strazile din Taiwan. Este o aroma pe care o asociez acestei tari,dar care se intalneste si pe strazile din China,doar ca acolo mai predomina si altele.
Am folosit vasul de la Pyroflam.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg scarita de porc
  • 4 linguri de sos de soia light
  • 1 lingurita de 5 arome chinezesti
  • 2 catei de usturoi,pisati
  • ghimbir proaspat ras,dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu 5 arome chinezesti:

Scarita se taie in bucati si se aseaza in vas.Separat se amesteca restul ingredietelor si se toarna peste carne. Se amesteca bine cu mainile ,se pune capacul si se da la frigider peste noapte. Acest procedeu se poate executa si intr-o punga.


A doua zi,se aseaza vasul pe foc,dupa ce incep sa se rumeneasca putin bucatile de carne,se adauga apa fierbinte,numai cat sa le acopere. Se fierb cu capacul pus pana s-a fragezit carnea,eventual mai putem adauga apa fierbinte daca scade. La urma o lasam sa scada de tot.


Se serveste cu orez alb.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu 5 arome chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

deliciousflavours 1

30.07.2012, 14:06

foarte aromata trebuie sa fie, like!

Bunica 1

30.07.2012, 17:58

placee!

RuxyRux 1

01.08.2012, 18:40

Excelenta reteta...ca de obicei Miti!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor