Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni

de Anett in Dulciuri, 4 Iun 2016 | 577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 2 cani lapte
  • cutit varf de sare
  • 2 linguri miere
  • esenta de vanilie
  • capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni:

Punem ovazul intr-o craticioara si turnam lapte deasupra.


Adaugam sarea si esenta de vanilie si punem la foc mic. Amestecam continuu si fierbem circa 4-5 minute.


Stingem focul si cand s-a racit putin putem adauga mierea si bucatele de capsuni.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga zahar in lapte ca sa fie mai dulce

2

Dupa gust putem adauga fructe si nuci

Daca ti-a placut reteta noastra "Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

05.06.2016, 18:53

simona72 1

08.06.2016, 09:11

Renataedina 1

15.06.2016, 19:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere si caramel