Porumb in otet (reteta Motan)

de MotanLaOale in Muraturi, 28 Oct 2011 | 5878 vizualizari

COMENTARII (24)

Miha 1

28.10.2011, 15:20

Ce idee grozava. Nu stiam de asta!

MotanLaOale 1

28.10.2011, 15:22

musai sa incerci nu vei regreta

Dana Cristea - pusikmea 1

28.10.2011, 15:34

Foarte interesant

Lau 1

28.10.2011, 15:38

interesant

RuxyRux 1

28.10.2011, 15:41

Foarte harnicut esti

MotanLaOale 1

28.10.2011, 16:03

Multumesc

aziz 1

28.10.2011, 16:31

interesant !!!

MotanLaOale 1

28.10.2011, 16:50

aziz 1

28.10.2011, 16:53

abia astept sa vad cum este copii mei sant inebuniti dupa el,in salata in orez ....a ramas sa-l pun in dulciuri era sa uit ieri am facut briose dupa reteta ta de guguluf economic s-au topit intr-o clipita ,merci

danakarin 1

28.10.2011, 17:09

da stiu ca ai pus la muraturi....tot felul de bunatati.
Eu am 2 burcane prapadite de castraveti si trei combinate

MIUTA 1

28.10.2011, 18:19

Foarte harnicut imi place,o sa fac si eu

LUK 1

28.10.2011, 18:30

buna idee

DIANA B 1

28.10.2011, 18:44

tu nu contenesti sa ma/ne uimesti ... vezi , m-am erijat in vocea site-ului

MotanLaOale 1

28.10.2011, 19:26

Multumesc pentru aprecieri

mirela0911 1

28.10.2011, 20:20

foarte interesant

MotanLaOale 1

28.10.2011, 23:30

alinutzika 1

29.10.2011, 13:40

buna idee

MotanLaOale 1

29.10.2011, 15:30

Bucataras Medi 1

29.10.2011, 16:57

ce borcanele frumoase.................

MotanLaOale 1

29.10.2011, 23:53

diana_k 1

03.11.2011, 12:49

eu sunt curioasa ce gust are...cel din magazin la conserva e dulce

MotanLaOale 1

03.11.2011, 13:53

dulce acrisor ca la o salata ardeleneasca

mamaieelena 1

08.11.2011, 22:13

super reteta

MotanLaOale 1

08.11.2011, 22:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet