Porumb văratic fiert

de mamaieelena in Mancaruri de post, 16 Iul 2012 | 1560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 buc.porumb care se aleg astfel;se incearca cu unghia strivind o boaba si daca iese ceva laptos acela este bun .
  • sare
  • apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb văratic fiert:

Se curata de frunzele verzi porumbul si se pune in oala incapatoare deoarece apa trebuie sa treaca cu putin nivelul porumbului, se pune sare (eu am pus 2 lingurite)si se iau o parte din frunzele curate si se trec printr-un jet de apa se se acopera toata suprafata oalei peste porumb.Oala se pune pe foc si se tine aproximativ o ora.Deoarece acesta a fost crud sta o ora dar cel care este deja boaba mai bine formata se tine mai mult.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Acum in dimineata aceasta l-am pus la fiert si l-am si degustat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb văratic fiert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mamaieelena 1

16.07.2012, 21:24

Elena multumesc

mamaieelena 1

16.07.2012, 21:25

mirela multumesc

iri_iri 1

16.07.2012, 22:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole cu nuca