Porumb văratic fiert

de mamaieelena in Mancaruri de post, 16 Iul 2012 | 1419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 buc.porumb care se aleg astfel;se incearca cu unghia strivind o boaba si daca iese ceva laptos acela este bun .
  • sare
  • apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb văratic fiert:

Se curata de frunzele verzi porumbul si se pune in oala incapatoare deoarece apa trebuie sa treaca cu putin nivelul porumbului, se pune sare (eu am pus 2 lingurite)si se iau o parte din frunzele curate si se trec printr-un jet de apa se se acopera toata suprafata oalei peste porumb.Oala se pune pe foc si se tine aproximativ o ora.Deoarece acesta a fost crud sta o ora dar cel care este deja boaba mai bine formata se tine mai mult.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Acum in dimineata aceasta l-am pus la fiert si l-am si degustat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb văratic fiert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mamaieelena 1

16.07.2012, 21:24

Elena multumesc

mamaieelena 1

16.07.2012, 21:25

mirela multumesc

iri_iri 1

16.07.2012, 22:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!