Prajitura Agapia

de adriana_bobu in Prajituri, 29 Noi 2010 | 45238 vizualizari

COMENTARII (37)

adriana_bobu 1

06.12.2010, 10:50

ionix ...

kata0587 1

22.06.2011, 11:05

am facut si eu acuma aceasta praji dar vreau sa zic ca ceva la crema nu e bine sau nu s-a mai specificat ceva. am respectat ingredientele si modul de preparare si mi-a iesit o crema foarte lichida care nu se ingheaga, iar culoare nu seamana cu ce e in poze......ce e in poza dumneavoastra seamana cu dulceata de macese ......imi cer scuze daca am fost rautacioasa dar mie pur si simplu nu mi-a iesit

Miha 1

22.06.2011, 11:37

Kata, poate nu ai fiert suficient amestecul de apa si faina. Din cate vad in poza Adrianei si crema ei este destul de moale, dar cu siguranta se va intari dupa ce se raceste. Una, foile vor absorbi din surplusul de lichid, a doua... nu are cum sa nu se intareasca datorita celor 250 g de margarina, plus caramelul din 250 g zahar.

Culoarea cremei e data si de gradul de caramelizare al zaharului.

Poate intra Adriana si te lamureste pe deplin.

kata0587 1

22.06.2011, 12:02

ce are adriana acolo nu este crema ci inceputul aluatului..............mie mi s-a parut cam multa apa la acesta crema (respectiv 1litru)

nelyma 1

04.07.2011, 12:20

si eu am incercat aceasta prajitura , eu oricum nu ma prea pricep la creme,dar mi sa parut multa apa si am pus doar 600 -700 de apa si tot nu mi-a iesit..Vazand ca nu se ingroasa am pus amidon si am pus-o cateva ore la frigider nici asa, vroiam sa o arunc si mi-am zis hai sa pun gelatina zis si facaut pana a doua zi la frigi s-a intarit

babi5 1

23.08.2013, 13:57

adriana_bobu 1

23.08.2013, 16:12

baby5 ...multumesc!

adriana_bobu 1

23.08.2013, 16:18

pentru Kata...caci abia acum am vazut comentariul....intr'adevar la aceasta reteta am avut si eu probleme cu crema....dar am mai plusat la faina...

adriana_bobu 1

23.08.2013, 16:21

imi cer scuze...dar am postat reteta in forma in care am primit-o ...mai trebuie adaugate 2-3 linguri de faina, culoare este de data de timpul de caramelizare a-l zaharului(cum bine a intuit miha)

Emib 1

07.12.2014, 23:39

Este o prajitura extraordinar de gustoasa.Eu am pus 10 linguri pline de faina. Crema a fost destul de moale cand am pus-o peste foi, dar tinuta la rece peste noapte a putut fi taiata. Multumim pt reteta, merita incercata.

dantes 1

15.03.2022, 08:15

Buna!

Anett 1

15.03.2022, 13:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Petit Fours