Prajitura Agapia

de adriana_bobu in Prajituri, 29 Noi 2010 | 45614 vizualizari

COMENTARII (37)

adriana_bobu 1

06.12.2010, 10:50

ionix ...

kata0587 1

22.06.2011, 11:05

am facut si eu acuma aceasta praji dar vreau sa zic ca ceva la crema nu e bine sau nu s-a mai specificat ceva. am respectat ingredientele si modul de preparare si mi-a iesit o crema foarte lichida care nu se ingheaga, iar culoare nu seamana cu ce e in poze......ce e in poza dumneavoastra seamana cu dulceata de macese ......imi cer scuze daca am fost rautacioasa dar mie pur si simplu nu mi-a iesit

Miha 1

22.06.2011, 11:37

Kata, poate nu ai fiert suficient amestecul de apa si faina. Din cate vad in poza Adrianei si crema ei este destul de moale, dar cu siguranta se va intari dupa ce se raceste. Una, foile vor absorbi din surplusul de lichid, a doua... nu are cum sa nu se intareasca datorita celor 250 g de margarina, plus caramelul din 250 g zahar.

Culoarea cremei e data si de gradul de caramelizare al zaharului.

Poate intra Adriana si te lamureste pe deplin.

kata0587 1

22.06.2011, 12:02

ce are adriana acolo nu este crema ci inceputul aluatului..............mie mi s-a parut cam multa apa la acesta crema (respectiv 1litru)

nelyma 1

04.07.2011, 12:20

si eu am incercat aceasta prajitura , eu oricum nu ma prea pricep la creme,dar mi sa parut multa apa si am pus doar 600 -700 de apa si tot nu mi-a iesit..Vazand ca nu se ingroasa am pus amidon si am pus-o cateva ore la frigider nici asa, vroiam sa o arunc si mi-am zis hai sa pun gelatina zis si facaut pana a doua zi la frigi s-a intarit

babi5 1

23.08.2013, 13:57

adriana_bobu 1

23.08.2013, 16:12

baby5 ...multumesc!

adriana_bobu 1

23.08.2013, 16:18

pentru Kata...caci abia acum am vazut comentariul....intr'adevar la aceasta reteta am avut si eu probleme cu crema....dar am mai plusat la faina...

adriana_bobu 1

23.08.2013, 16:21

imi cer scuze...dar am postat reteta in forma in care am primit-o ...mai trebuie adaugate 2-3 linguri de faina, culoare este de data de timpul de caramelizare a-l zaharului(cum bine a intuit miha)

Emib 1

07.12.2014, 23:39

Este o prajitura extraordinar de gustoasa.Eu am pus 10 linguri pline de faina. Crema a fost destul de moale cand am pus-o peste foi, dar tinuta la rece peste noapte a putut fi taiata. Multumim pt reteta, merita incercata.

dantes 1

15.03.2022, 08:15

Buna!

Anett 1

15.03.2022, 13:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu banane si frisca