Prajitura albinita

de gaby_duceag in Prajituri, 19 Noi 2009 | 17732 vizualizari

COMENTARII (9)

Oana 1

19.11.2009, 09:01

Mmm, ce bine suna reteta!!! Cred ca e tare buna dupa ce se inmoaie!!

gaby_duceag 1

19.11.2009, 09:55

este ,Oana.e buna tare!

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:25

neaparat o trec pe lista de retete care trebuiesc facute

liana_geicu 1

19.11.2009, 12:58

in general prajiturile cu astfel de foi se taie cam a doua zi....ca sa se inmoaie de la crema...dar cred ca in final a fost foarte buna asa cum ai zis si tu..arata bine

gaby_duceag 1

19.11.2009, 15:15

Luminita,Liana, multumesc.
da,chiar este buna.si merge bine tare cu glazura de ciocolata,combinata cu gemul acrisor si crema e..yuuuumyyy.o s-o mai fac.am capatat experienta

Michelle 1

19.11.2009, 16:18

e prajitura super faina..mie una imi place mult

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 00:03

arata foarte bine!am facut si eu una asemanatoare dar am lasat-o cam 2 zile sa se inmoaie si rezultatul a fost pe masura

gaby_duceag 1

02.02.2010, 08:56

da Bitza,cu cat sta mai mult e mai buna si mai frageda

madi_marin 1

02.02.2010, 09:11

buna metoda cu intinsul foilor direct pe fundul tavii fierbinti . si eu fac la fel....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de vanilie