Prajitura Anisoara

de diaconta in Prajituri, 13 Aug 2010 | 19025 vizualizari

COMENTARII (24)

Rocsi 1

13.08.2010, 20:55

am venit prima sa pap

diaconta 1

13.08.2010, 20:57

bine-ai venit Rocsi sunt sigura ca-ti va placea "Anisoara"

nadina73 1

13.08.2010, 21:07

simplu,¡usor si gustossi 5 f

diaconta 1

13.08.2010, 21:13

mersi Nadina

Teo 1

13.08.2010, 23:13

blatul din albus in amestec cu nuca sau mac e o buuunatate!!

gaby_duceag 1

13.08.2010, 23:37

chiar ma tenteaza prajitura asta

Corinuta 1

14.08.2010, 01:02

5 furci

Julie 1

14.08.2010, 13:59

Simpla,aratoasa si foarte gustoasa, Anisoara ta!

madi_marin 1

14.08.2010, 15:46

arata foarte bine prajiturica..... imi place ca e cu nuca....

Bunica 1

14.08.2010, 19:07

Mai simplu de atat nu se poate, dar si foarte bun !

Ina 1

14.08.2010, 21:51

Eu sigur le-as papa mai repede decat le-ai facut tu...

mena29 1

15.08.2010, 08:31

cireaselili 1

22.09.2010, 21:19

DELICIOS.TREBUIE NEAPARAT SA O INCERC.TAVA CAT TREBUIE SA FIE DE MARE?

diaconta 1

22.09.2010, 21:31

S-o incerci Lili ca e simpla si buna o tava normala 30x40 cred

Cris2711 1

26.11.2011, 21:46

jolygina 1

19.02.2013, 20:44

marianascarlat 1

12.07.2013, 13:52

diaconta 1

12.07.2013, 14:47

Mariana,foarte buna dar ma amuz ce poza urata am facut)

gaby_duceag 1

12.07.2013, 14:47

foarte urata

diaconta 1

12.07.2013, 14:50

Gaby,eram incepatoare pe-atunci,punem repede reteta sa apuc sa ma hlizesc

gaby_duceag 1

12.07.2013, 14:52

)))))))))))))))))))

babi5 1

12.07.2013, 18:36

Buna

SuperSimy 1

08.01.2014, 22:52

o prajitura super-delicioasa..prietenii mei au mai cerut o tava

diaconta 1

08.01.2014, 22:54

SuperSimy,chiar delicioasa,uitasem de ea si e atat de simplu de facut.
Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert crema de zahar ars