Prajitura Anisoara

de diaconta in Prajituri, 13 Aug 2010 | 13327 vizualizari

 

Mai simplu de atat nu se poate.....

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 400 gr zahar
  • 300 g nuca
  • 200 gr unt
  • 2 linguri faina
  • praf de copt
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Anisoara:

BLAT

8 albusuri se bat cu 200 g zahar,se adauga 2 galbenusuri,150 g nuca macinata,2 linguri de faina si 1 praf de copt.

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor cam 30 de minute.

CREMA:

6 galbenusuri,200g zahar,4 linguri lapte,1-2 linguri cacao, se fierb pe aburi.

Cand s-a racit,se freaca cu 200g unt si 150g nuca prajita si taiata marunt.

 

Se pune crema peste blat ,iar deasupra cremei se pune glazura de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Anisoara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

babi5

babi5 1

12.07.2013, 18:36

Buna

SuperSimy

SuperSimy 1

08.01.2014, 22:52

o prajitura super-delicioasa..prietenii mei au mai cerut o tava

diaconta

diaconta 1

08.01.2014, 22:54

SuperSimy,chiar delicioasa,uitasem de ea si e atat de simplu de facut.
Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!