Prajitura bicolora cu piersici

de nadea68 in Prajituri, 20 Iun 2013 | 1489 vizualizari

 

...si o alta prajiturica de sezon cu piersici :))

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 7 linguri faina
  • 7 linguri zahar
  • 1 praf de copt esenza de rom
  • 3 linguri cacao
  • 4 -5 piersici
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura bicolora cu piersici:

Mai intai am taiat felii piersicile si i-am presarat cu o cescuta de zahar si un pic de suc de lamaie si le-am lasat la o parte.


Am separat albusurile de galbenusuri.Se bat bine galbenusurile si se adauga zaharul.Se continua pana se bat bine si se topeste zaharul.


Intr-un castron se bat bine albusurile cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile.


Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la albusuri.


Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt inmuiata in apa(asa se aseaza mai bine in tava :) )


Din compozitie lasam un sfert la care adugam cacaua,si turnam peste cea alba.


Deasupra punem piersicile.


Se coace 20-30 min,la 180 °.Testam cu o scobitoare.


Se lasa la racit in cuptor.


Am ornat prajitura cu glazura facuta din ciocolata si unt topit si felii de piersica :)


Un desert super!!

 

TIPS-URI

1

prajitura se poate orna cu ce doriti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura bicolora cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadea68 1

21.06.2013, 00:46

buna sigur, ca s-a manancat imediat..
si s-a cerut bis

MotanLaOale 1

21.06.2013, 08:42

Bya Ralu 1

24.06.2013, 00:56

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si portocale ( a la Motan)