Prajitura bicolora cu piersici

de nadea68 in Prajituri, 20 Iun 2013 | 1997 vizualizari

 

...si o alta prajiturica de sezon cu piersici :))

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 7 linguri faina
  • 7 linguri zahar
  • 1 praf de copt esenza de rom
  • 3 linguri cacao
  • 4 -5 piersici
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura bicolora cu piersici:

Mai intai am taiat felii piersicile si i-am presarat cu o cescuta de zahar si un pic de suc de lamaie si le-am lasat la o parte.


Am separat albusurile de galbenusuri.Se bat bine galbenusurile si se adauga zaharul.Se continua pana se bat bine si se topeste zaharul.


Intr-un castron se bat bine albusurile cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile.


Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la albusuri.


Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt inmuiata in apa(asa se aseaza mai bine in tava :) )


Din compozitie lasam un sfert la care adugam cacaua,si turnam peste cea alba.


Deasupra punem piersicile.


Se coace 20-30 min,la 180 °.Testam cu o scobitoare.


Se lasa la racit in cuptor.


Am ornat prajitura cu glazura facuta din ciocolata si unt topit si felii de piersica :)


Un desert super!!

 

TIPS-URI

1

prajitura se poate orna cu ce doriti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura bicolora cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadea68 1

21.06.2013, 00:46

buna sigur, ca s-a manancat imediat..
si s-a cerut bis

MotanLaOale 1

21.06.2013, 08:42

Bya Ralu 1

24.06.2013, 00:56

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si piersici