Prajitura Bucataras

de Lavinia in Prajituri, 23 Mar 2014 | 18395 vizualizari

COMENTARII (44)

Geanina87 1

23.03.2014, 17:59

wow! Felicitari! Prajitura e de-a dreptul delicioasa

madi_marin 1

23.03.2014, 18:14

foarte frumoasa! multumim!

nadea68 1

23.03.2014, 18:53

Rocsi 1

23.03.2014, 20:19

Ce delicioase pot fi. Multumim mult

Micutza Luana 1

23.03.2014, 20:22

lavi am facut praji asta ieri e suuuuper buna multam de reteta

gaby_duceag 1

23.03.2014, 22:05

Felicitari Lavinia! Pentru reteta, pendru dedicatie, pentru gest!
Tare tare frumoasa si buna! Bravo!

Irina 1

23.03.2014, 23:12

Wow, abia acum vad prajitura! Am ramas cu gura cascata, Lavinia!

Lia_ 1

24.03.2014, 06:51

bine mai arata! sunt tot in stilul tau

Panacris 1

24.03.2014, 08:39

Delicioșenie! Mă bucur tare mult că ne-am cunoscut, nu numai virtual!

babi5 1

24.03.2014, 12:34

Super buna

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 13:45

Pe masura siteului!

Teo 1

24.03.2014, 20:44

De luat in seama!

Alina26 1

25.03.2014, 17:14

oawwww ce bunatate ai facut!!!

Lavinia 1

27.03.2014, 17:39

Va multumesc din suflet ,dragilor!

Bya Ralu 1

28.03.2014, 15:29

:

Xandrinne 1

13.04.2014, 07:27

E superba!

Lavinia 1

13.04.2014, 14:27

multumesc

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 12:13

delicioasa

Ancutsa 1

14.12.2016, 12:51

Tare frumoasa si gustoasa!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu struguri, piersici si crema de mascarpone