Prajitura Capsunea

de UNICA in Prajituri, 4 Iun 2010 | 2355 vizualizari

 

Am vazut prajitura, intr-o revista si pe niste site-uri,dar am facut-o in felul meu.
Prajitura originala nu era cu inimioare.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  •  150 g zahar tos
  •  1 plic budinca vanilie 
  •   ciocolata alba
  •  100 ml lapte
  •   capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Capsunea:

Se intinde foaia de aluat si se decupeaza cu o forma inimioara,mici forme inimioare de aluat.

Le punem in tava si le coacem pana se rumenesc

Praful de budinca se amesteca cu 4 linguri de zahar si se adauga in laptele fiert in care am pus restul de zahar,apoi se amesteca pana se ingroasa putin.

La fiecare portie sunt 8 inimioare.

Montam cate 4 forme de aluat pe farfuriuta,punem crema cu spritul.

Urmeaza alte 4 forme de aluat,punem crema cu spritul.,apoi ciocolata alba rasa si felii de capsuna.

Pe exterior fixam felii de capsuna si radem ciocolata alba.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Capsunea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ela 1

09.06.2010, 14:11

of oltenii astia pana nu pun punctul pe i nu se lasa

UNICA 1

13.06.2010, 11:22

Aneta sau Neta! sunt. .De postat nu ma pricep prea bine,la poze,dau cu capul de tavan,dar incercdaca s-au iscat neintelegeri si am fost luata la "pumni" nu-i nimic,am trecut eu peste greutati mai mari,poate nici eu nu m-am exprimat bine si am iscat nervi

Miha 1

23.06.2010, 22:48

Totul e bine cand se termina cu bine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat