Prajitura Capsunea

de UNICA in Prajituri, 4 Iun 2010 | 2502 vizualizari

 

Am vazut prajitura, intr-o revista si pe niste site-uri,dar am facut-o in felul meu.
Prajitura originala nu era cu inimioare.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  •  150 g zahar tos
  •  1 plic budinca vanilie 
  •   ciocolata alba
  •  100 ml lapte
  •   capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Capsunea:

Se intinde foaia de aluat si se decupeaza cu o forma inimioara,mici forme inimioare de aluat.

Le punem in tava si le coacem pana se rumenesc

Praful de budinca se amesteca cu 4 linguri de zahar si se adauga in laptele fiert in care am pus restul de zahar,apoi se amesteca pana se ingroasa putin.

La fiecare portie sunt 8 inimioare.

Montam cate 4 forme de aluat pe farfuriuta,punem crema cu spritul.

Urmeaza alte 4 forme de aluat,punem crema cu spritul.,apoi ciocolata alba rasa si felii de capsuna.

Pe exterior fixam felii de capsuna si radem ciocolata alba.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Capsunea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ela 1

09.06.2010, 14:11

of oltenii astia pana nu pun punctul pe i nu se lasa

UNICA 1

13.06.2010, 11:22

Aneta sau Neta! sunt. .De postat nu ma pricep prea bine,la poze,dau cu capul de tavan,dar incercdaca s-au iscat neintelegeri si am fost luata la "pumni" nu-i nimic,am trecut eu peste greutati mai mari,poate nici eu nu m-am exprimat bine si am iscat nervi

Miha 1

23.06.2010, 22:48

Totul e bine cand se termina cu bine.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu mere