Prajitura Chinezoaica

de Miha in Prajituri, 18 Mai 2010 | 13714 vizualizari

COMENTARII (23)

Roxana 1

19.05.2010, 00:03

azi nu mai pot dar vreau una pt maine dimineata la cafea

Miha 1

19.05.2010, 00:06

Vrei sa fac si cafeaua maine dimineata?

Dana Cristea - pusikmea 1

19.05.2010, 06:22

neata miha, nu face ca am venit eu cu cafeaua, dar dai praji sa ne saturam, nu numai o bucata

susu 1

19.05.2010, 07:35

super miha, tocmai imi beau cafeaua, pot si eu...o felie?

gaby_duceag 1

19.05.2010, 08:40

o cafea,doua prajituri si..o cola,apoi valea la treaba)).miha,spor)))

lia maria 1

19.05.2010, 08:42

ceau, fetele, mi-am luat ceasca de cafea si am venit si eu la o prajiturica Miha, se poate ? arata bine de tot

ela 1

19.05.2010, 09:26

te rog sa imi pastrezi si mie,ca ajung mai greu

Miha 1

19.05.2010, 09:57

Dana, eu am venit si cu cafea, dar daca zici ca o dai tu o duc inapoi acasa.

Miha 1

19.05.2010, 09:57

Susu, ai auzit ce-a zis Dana...sa fie pe saturate. Serveste cu incredere.

Miha 1

19.05.2010, 09:58

Gaby, vezi ca de la Cola devii cam nervoasa.

Miha 1

19.05.2010, 09:58

Lia, hai...uite, ti-am facut un loc aici langa noi...

Miha 1

19.05.2010, 09:59

Ela, te-au ajuns batranetile de te misti asa greu?

Roxana 1

19.05.2010, 10:04

neata fetelor, MIha ai facut cafeaua?

Miha 1

19.05.2010, 10:09

Rox, am facut-o. Dar cica azi o da Dana.

silvi0ara 1

19.05.2010, 10:51

Ce bine, avem si prajitura buna si cafea.

Rocsi 1

19.05.2010, 10:58

am si eu o reteta de chinezoaica nu stiu dak e chiar asa dar pot sa zic k d minunata...asa k dak se poate si mie o bucatica iti multumesc

Miha 1

19.05.2010, 11:34

Bine ai venit Silvia.

Miha 1

19.05.2010, 11:37

Rocsi, eu am reteta dintr-un caiet vechi cu retete, de pe cand eram la mama fata. E o reteta adaptata, acolo era mai mult zahar si mai multa faina. Aproape juma de kil de zahar pentru o prajitura mi se pare enorm de mult, asa ca am mai retezat din cantitate.

epurasha2bb 1

19.05.2010, 12:29

ce frumos arata praji asta! miha dar de ce se numeste asa oare? fiindca e micuta?atunci eu vreau gemene!

Miha 1

19.05.2010, 12:47

Mariana, nu stiu de ce ii zice asa...poate pt ca are fatza galbena?

Rocsi 1

19.05.2010, 14:04

si eu reteta tot din caietele mamei vechi dar imi amintesc ca ne facea si mancam fara oprire

mena29 1

19.05.2010, 21:40

Cinci furculite cu felicitariMiha dimineata sunt la tine la cafea,dai si o praji

Bunica 1

19.05.2010, 22:18

Prajitura este delicioasa ! Va spune o cunoscatoare , am preparat-o,si mancat-o, de multe ori.. S-ar putea sa vi se para mai dificil de realizat, dar nu este

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si crema de branza cu ness