Prăjitură cu bezea şi aromă de mentă

de diaconta in Dulciuri, 19 Feb 2012 | 6453 vizualizari

COMENTARII (93)

diaconta 1

20.02.2012, 09:08

Ica_mama,hai repejor ca o impart

diaconta 1

20.02.2012, 09:09

Nicol
Deyu
Gurita_ta
Gabytza
multumesc dragilor

simo_brkic 1

20.02.2012, 14:41

si eu vreauuuuuuuuu,gustul de sfecla se simte?

diaconta 1

20.02.2012, 15:16

Simo,nu se simte deloc,sau ma rog,nu are un gust care sa nu-ti placa.Blatul are si alte arome,de cafea,vanilie,mie mi-a placut foarte mult si am vrut sa obtin culoarea rosie a blatului fara sa folosesc coloranti

ionela2682 1

21.02.2012, 19:10

MAi fata...de unde cumperi tu fructele alea de padure..vad ca ai mereu proaspete!!
Prajiturica arata demential..eu foloseam sfecla rosie doar la salate...nu stiam ca se poate folosi si la dulciuri!!

diaconta 1

21.02.2012, 20:37

Ionela,fructele nu sunt proaspete,sunt congelate mi-am facut ceva provizii,doar stii ca-mi plac prajiturile cu fructe
foarte buna a fost prajitura.
mai intai am folosit sucul proaspat de sfecla pentru tortul red velvet,a avut un gust placut dar nu am obtinut rosul acela intens.
apoi am vazut retete in care se folosea sfecla,pasata asa cruda sau coapta,cum am facut si eu.
mie imi place foarte mult salata de sfecla,asa ca mi-a placut si in prajitura,chiar nu-ti dai seama de prezenta ei,decat ca si o aroma subtila
Tulaaaaai cat am scris
eu zic sa incerci Ionela,sigur o sa-ti placa

oana_pisicutza16 1

22.02.2012, 22:38

o nebunie de culoare. Foarte frumos

diaconta 1

23.02.2012, 09:08

Oana_pisicuta multumesc draga mea
o prajitura lejera si plina de arome

ionela2682 1

23.02.2012, 17:05

diaconta
21.02.2012, 20:37

Ionela,fructele nu sunt proaspete,sunt congelate mi-am facut ceva provizii,doar stii ca-mi plac prajiturile cu fructe
foarte buna a fost prajitura.
mai intai am folosit sucul proaspat de sfecla pentru tortul red velvet,a avut un gust placut dar nu am obtinut rosul acela intens.
apoi am vazut retete in care se folosea sfecla,pasata asa cruda sau coapta,cum am facut si eu.
mie imi place foarte mult salata de sfecla,asa ca mi-a placut si in prajitura,chiar nu-ti dai seama de prezenta ei,decat ca si o aroma subtila
Tulaaaaai cat am scris
eu zic sa incerci Ionela,sigur o sa-ti placa

Dia daca recomanzi..o sa mi fac provizii de la soacra mea ca are mai multa din gradina si o voi folosi si eu mai des pe post de colorant!! te pup mersi de tips!

diaconta 1

23.02.2012, 17:15

Cu mare drag Ionela

diana_k 1

24.02.2012, 11:37

foarte frumos arata!! cred ca e si delicioasa

diaconta 1

24.02.2012, 12:12

Diana_k, multumesc
asa este,foarte buna

sisterskitchen 1

25.02.2012, 19:36

OMG! arata grozav!

diaconta 1

25.02.2012, 22:15

Multumesc Sister

MIUTA 1

06.03.2012, 16:38

Excelent

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:23

Primavara minunata Diuta mea draga!

giorgi 1

29.03.2012, 23:45

Minunat!

babi5 1

29.08.2013, 12:18

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert flan sau budinca din Corsica/ Pastizzu