Prajitura cu bilute de branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 13 Apr 2013 | 1305 vizualizari

 

INGREDIENTE

 bilute branza

  • 300 g branza
  • 60 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura amidon
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf sare

blat

  • 5 oua
  • 1 praf sare
  • 40 g zahar
  • 1 lingura amidon
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
  • 3 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bilute de branza:

Blat-Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana isi dubleaza volumul.Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amidonul,amestecam bine toata compozitia.Apoi adaugam lingurile de cacao si esenta si omogenizam.


Bilutele-mixam branza cu zaharul pudra.Adaugam treptat cate un galbenus si mixam dupa fiecare.Apoi punem peste amidonul amestecat cu esenta. Formam bilute din branza si le adaugam in tava tapetata cu hartie de copt iar deasupra adaugam peste toate bilutele blatul.Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Deasupra i-am adaugat o glazura de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bilute de branza" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

13.04.2013, 21:38

Iese buna si aspectoasa.Stiu ca am facut si eu o data

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:08

buna buna

gaby_gabytza 1

14.04.2013, 21:15

va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Placinta rapida cu branza