Prajitura cu bombite de branza ciocolatoase

de maria_claudia in Dulciuri, 20 Oct 2010 | 2220 vizualizari

 

M-am ghidat dupa reteta Nadinei numai ca am modificat cantitatile si am inversat bombitele si culoarea blatului. Chiar ma gandeam sa o numesc "prajitura pe invers".

 

INGREDIENTE

  • Ptr aluat:
  • 4 oua,
  • 70gr de ciocolata topita alba,
  • 2 linguri faina,
  • 2 linguri amidon,
  • putina sare,
  • 1/2 praf de copt.
  • Ptr bombite:
  • 250gr branza de vaci,
  • 50gr nuca de cocos,
  • 100gr ciocolata cu lapte topita,
  • 50gr zahar,
  • 50gr lapte praf,
  • 1 lingura cacao,
  • 3 galbenusuri,
  • 2 linguri amidon.
  • Ptr glazura:
  • 150gr ciocolata cu lapte,
  • 1 lingura de unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bombite de branza ciocolatoase:

Albusurile se bat cu sarea si zaharul. Adaugam ciocolata, amidonul, faina amestecata cu praf de copt.

Ptr bombite: amestecam toate ingredietele, pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt, asezam bombitele distantate intre ele, apoi adaugam compozitia de aluat.

Se introduce in cuptorul incins ptr 45min.Cand prajitura este racita turnam glazura(ciocolata topita cu untul) si presaram ciocolata alba data pe razatoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bombite de branza ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Laly 1

21.10.2010, 22:26

Vreau si eu o bucatica

kamy 1

21.10.2010, 23:40

idee buna...arata super....da mie nu-mi place cocosul oricum 5f

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:22

superba

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza,crema de smantana si nuca