Prajitura cu bombite de branza ciocolatoase

de maria_claudia in Dulciuri, 20 Oct 2010 | 1929 vizualizari

 

M-am ghidat dupa reteta Nadinei numai ca am modificat cantitatile si am inversat bombitele si culoarea blatului. Chiar ma gandeam sa o numesc "prajitura pe invers".

 

INGREDIENTE

  • Ptr aluat:
  • 4 oua,
  • 70gr de ciocolata topita alba,
  • 2 linguri faina,
  • 2 linguri amidon,
  • putina sare,
  • 1/2 praf de copt.
  • Ptr bombite:
  • 250gr branza de vaci,
  • 50gr nuca de cocos,
  • 100gr ciocolata cu lapte topita,
  • 50gr zahar,
  • 50gr lapte praf,
  • 1 lingura cacao,
  • 3 galbenusuri,
  • 2 linguri amidon.
  • Ptr glazura:
  • 150gr ciocolata cu lapte,
  • 1 lingura de unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bombite de branza ciocolatoase:

Albusurile se bat cu sarea si zaharul. Adaugam ciocolata, amidonul, faina amestecata cu praf de copt.


Ptr bombite: amestecam toate ingredietele, pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt, asezam bombitele distantate intre ele, apoi adaugam compozitia de aluat.


Se introduce in cuptorul incins ptr 45min.Cand prajitura este racita turnam glazura(ciocolata topita cu untul) si presaram ciocolata alba data pe razatoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bombite de branza ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Laly 1

21.10.2010, 22:26

Vreau si eu o bucatica

kamy 1

21.10.2010, 23:40

idee buna...arata super....da mie nu-mi place cocosul oricum 5f

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:22

superba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ravani