Prajitura cu bombite de branza ciocolatoase

de maria_claudia in Dulciuri, 20 Oct 2010 | 1849 vizualizari

 

M-am ghidat dupa reteta Nadinei numai ca am modificat cantitatile si am inversat bombitele si culoarea blatului. Chiar ma gandeam sa o numesc "prajitura pe invers".

 

INGREDIENTE

  • Ptr aluat:
  • 4 oua,
  • 70gr de ciocolata topita alba,
  • 2 linguri faina,
  • 2 linguri amidon,
  • putina sare,
  • 1/2 praf de copt.
  • Ptr bombite:
  • 250gr branza de vaci,
  • 50gr nuca de cocos,
  • 100gr ciocolata cu lapte topita,
  • 50gr zahar,
  • 50gr lapte praf,
  • 1 lingura cacao,
  • 3 galbenusuri,
  • 2 linguri amidon.
  • Ptr glazura:
  • 150gr ciocolata cu lapte,
  • 1 lingura de unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bombite de branza ciocolatoase:

Albusurile se bat cu sarea si zaharul. Adaugam ciocolata, amidonul, faina amestecata cu praf de copt.


Ptr bombite: amestecam toate ingredietele, pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt, asezam bombitele distantate intre ele, apoi adaugam compozitia de aluat.


Se introduce in cuptorul incins ptr 45min.Cand prajitura este racita turnam glazura(ciocolata topita cu untul) si presaram ciocolata alba data pe razatoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bombite de branza ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Laly 1

21.10.2010, 22:26

Vreau si eu o bucatica

kamy 1

21.10.2010, 23:40

idee buna...arata super....da mie nu-mi place cocosul oricum 5f

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:22

superba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu (reteta originala)