Prajitura cu branza de vaci si mascarpone

de Cris2711 in Prajituri, 21 Sep 2013 | 22166 vizualizari

COMENTARII (64)

Ina 1

21.09.2013, 20:31

Scorpionul pofticios )
Te cred ca-i buna, as vrea si eu o bucata

Constelatialeu 1

21.09.2013, 20:31

Tare bine arata,restul ce nu i-ai dat lui Klaus,e pentru mine...

Constelatialeu 1

21.09.2013, 20:32

Io pe Bacardi asta nu-l cunosc,ca nu vorbeste cu mine...

nilgun 1

21.09.2013, 20:33

buna

JamilaCuisine 1

21.09.2013, 20:36

Super bine arata!

lucy2002 1

21.09.2013, 20:36

Ce bunatate ai facut

Cris2711 1

21.09.2013, 20:37

Cleme) atunci fa cu stafide si Rom,mie imi plac stafidele,lui laus nu ii plac in praji,decat in forma uscata,deci ce ramane iti dau)

Cris2711 1

21.09.2013, 20:38

Ina tu il intelegi cel mai bine,ce ti-as trimite

Cris2711 1

21.09.2013, 20:38

Nilgun multumesc scumpa

Cris2711 1

21.09.2013, 20:39

Jamila multumesc

Cris2711 1

21.09.2013, 20:39

Lucy hai repede,ca mai am

ralu_ca 1

21.09.2013, 20:40

Cris2711 1

21.09.2013, 20:45

Raluca

Mitinita 1

21.09.2013, 20:50

portie dubla as vrea

Cris2711 1

21.09.2013, 20:51

Miti dubla trimit,sa iti ajunga si tie dar si la maruntelele dulci

RuxyRux 1

21.09.2013, 20:53

Wow! Arata pe gustul meu...e un deliciu...si as dori si eu jumatate de prajitura cam am tupeu nu-i asa?

Cris2711 1

21.09.2013, 20:55

Ruxy))n-ai ,la cat este de buna,se micsoreaza vazand cu ochii,pun repede de o parte pentru tine

Tabita _ 1

21.09.2013, 20:56

Mmm ce pofta-mi faci!

Lia_ 1

21.09.2013, 20:59

arata excelent! citesc alta data reteta ca sunt pe fuga

Panacris 1

21.09.2013, 21:00

Direct la favorite și de probat!

Cris2711 1

21.09.2013, 21:02

Tabita dragamersi

Cris2711 1

21.09.2013, 21:02

Lia

Cris2711 1

21.09.2013, 21:02

Criiiis e chiar buna!

laura_n 1

21.09.2013, 21:07

asta e bunaciunea aia de mai sus vrei sa ma pui la treaba )

Cris2711 1

21.09.2013, 21:09

Te pun ,na)ca ai cu ce,forma ai,treci la treaba!)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci