Prajitura cu branza de vaci si nuca

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 13 Mar 2016 | 2253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de vaci,
  • 200 gr zahar,
  • 50 gr unt,
  • 4 oua,
  • 150 gr nuci,
  • 100 gr faina,
  • 4 linguri smantana,
  • coaja de lamaie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci si nuca:

Branza de vaci se trece prin sita si se amesteca cu untul pana la omogenizare. Se adauga galbenusurile unul cate unul, zaharul, nucile tocate, smantana si coaja de la o lamaie. La sfarsit adaugam albusurile batute spuma concomitent cu faina. Se amesteca usor, se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit pentru 35-40 minute. Se taie cand s-a racit.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci si nuca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

14.03.2016, 23:27

Buuna !!!

-Marius- 1

21.03.2016, 09:02

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 23:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Apple Pie