Prajitura cu branza de vaci si nuca

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 13 Mar 2016 | 647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de vaci,
  • 200 gr zahar,
  • 50 gr unt,
  • 4 oua,
  • 150 gr nuci,
  • 100 gr faina,
  • 4 linguri smantana,
  • coaja de lamaie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci si nuca:

Branza de vaci se trece prin sita si se amesteca cu untul pana la omogenizare. Se adauga galbenusurile unul cate unul, zaharul, nucile tocate, smantana si coaja de la o lamaie. La sfarsit adaugam albusurile batute spuma concomitent cu faina. Se amesteca usor, se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit pentru 35-40 minute. Se taie cand s-a racit.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci si nuca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

14.03.2016, 23:27

Buuna !!!

-Marius- 1

21.03.2016, 09:02

noiinbucatarie 1

21.03.2016, 23:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu visine si afine