Prajitura cu branza de vaci si stafide

de LUK in Prajituri, 12 Dec 2010 | 10429 vizualizari

COMENTARII (30)

gaby_duceag 1

12.12.2010, 15:16

ce buna trebuie sa fie!

LUK 1

12.12.2010, 15:29

e f buna si frageda...si are si aroma de lamaie...un deliciu!

nadina73 1

12.12.2010, 15:59

branza super buna

Rocsi 1

12.12.2010, 16:07

imi lasa gura apa

Ina 1

12.12.2010, 16:26

sunt a 5-a, deci mai gasesc si eu o bucata

MIUTA 1

12.12.2010, 16:36

5

tanyapatap 1

12.12.2010, 16:43

Dana_Retetegg 1

12.12.2010, 16:43

Cu siguranta un deliciu

adasev12 1

12.12.2010, 16:52

f bun...

diaconta 1

12.12.2010, 17:30

demultisor n-am facut,mi s-a facut pofta

RuxyRux 1

12.12.2010, 17:33

Cat de bine arata Luk...si ce-mi place alatul...e bun tare se vede

LUK 1

12.12.2010, 17:49

multumesc fetelor..e tare buna..deja am papat-o pe toata

lilik 1

12.12.2010, 17:51

ce bunatate...deci pt mine nu mai e???

mamaieelena 1

12.12.2010, 18:44

macar un coltisor mai gasesc si eu?

La Ancuta 1

12.12.2010, 18:50

pentru mine sigur ai pastrat o portie, nu?

LUK 1

12.12.2010, 22:35

de data asta chiar nu mai am...dar data viitoare sigur o impartim

mena29 1

13.12.2010, 09:40

waw,ce buna

ionix 1

13.12.2010, 10:08

superbă

lia maria 1

13.12.2010, 10:15

ce bine arata

adriana_bobu 1

13.12.2010, 11:07

excelenta! 5

LUK 1

13.12.2010, 12:26

multumesc fetelor

divainbucatarie 1

13.12.2010, 12:51

Imi place prajiturica ta!

MotanLaOale 1

13.12.2010, 13:09

buna buna

LUK 1

13.12.2010, 13:32

multumesc diva..motanlaoale..

mamaieelena 1

13.12.2010, 15:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zwetschgendatschi (prajitura cu prune)