Prajitura cu branza si caise

de Miha in Prajituri, 1 Aug 2009 | 8510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 1 ou
  • 2 cani faina
  • 100 g unt topit
  • 100 g zahar
  • un praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • 500 g branza de vaci
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si caise:

Blat:

Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat elastic,nelipicios.Il invelim in folie si dam la rece pentru jumatate de ora.

Umplutura:

Branza o mixam impreuna cu ouale,zaharul,vanilia si frisca lichida,pana obtinem o crema fina.

Aluatul il intindem in strat uniform in tava (20/20 cm) in care vom coace prajitura.

Adaugam umplutura de branza si caisele jumatati.

Se coace in cuptorul incins la 180 de grade,pentru aproximativ 40 de minute.

O scoatem din tava dupa ce s-a racit complet,portionam si pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si caise" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu caise