Prajitura cu branza si caise

de Miha in Prajituri, 1 Aug 2009 | 6302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 1 ou
  • 2 cani faina
  • 100 g unt topit
  • 100 g zahar
  • un praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • 500 g branza de vaci
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si caise:

Blat:


Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat elastic,nelipicios.Il invelim in folie si dam la rece pentru jumatate de ora.


Umplutura:


Branza o mixam impreuna cu ouale,zaharul,vanilia si frisca lichida,pana obtinem o crema fina.


Aluatul il intindem in strat uniform in tava (20/20 cm) in care vom coace prajitura.


Adaugam umplutura de branza si caisele jumatati.


Se coace in cuptorul incins la 180 de grade,pentru aproximativ 40 de minute.

O scoatem din tava dupa ce s-a racit complet,portionam si pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

danygospodina 1

03.08.2009, 10:45

Trimitem pozele pe Bucataras si o papam !!!

Bucataras 1

03.08.2009, 23:46

Angelina_Elena 1

31.05.2012, 09:15

ce-mi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake OREO