Prajitura cu branza si nuca de cocos

de adry88 in Prajituri, 24 Apr 2013 | 3092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul
  • 400 g faina
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri compot
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g unt
  • coaja de la o lamaie
  • 4 linguri nuca de cocos albastra
  • 4 linguri iaurt
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 200 ml frisca
  • 50 g zahar pudra
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si nuca de cocos:

Blatul-Amestecam faina cu praful de copt,zaharul,coaja de lamaie data prin razatoare.

Amestecam iaurtul cu compotul,untul topit si racit dupa care adaugam treptat peste amestecul de faina si framantam o coca elastica,o invelim in folie alimetara si dam la rece 30 min

Scoatem coca de la rece si intindem o foaie  pe care o vom aseza in tava (tapetata cu hartie de copt)si pereti laterali,o intepam cu furculita si dam la cuptor cca 20 min.

Umplutura-branza o mixam cu zaharul si zeama de lamaie,adaugam frisca mixata inainte si omogenizam. Dam la rece pana este gata blatul,

Dupa ce s-a racit blatul adaugam compozitia de branza,decoram dupa plac si dam la rece pana cand vom servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si stafide