Prajitura cu branza si nuca de cocos

de adry88 in Prajituri, 24 Apr 2013 | 2123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul
  • 400 g faina
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri compot
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g unt
  • coaja de la o lamaie
  • 4 linguri nuca de cocos albastra
  • 4 linguri iaurt
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 200 ml frisca
  • 50 g zahar pudra
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si nuca de cocos:

Blatul-Amestecam faina cu praful de copt,zaharul,coaja de lamaie data prin razatoare.


Amestecam iaurtul cu compotul,untul topit si racit dupa care adaugam treptat peste amestecul de faina si framantam o coca elastica,o invelim in folie alimetara si dam la rece 30 min


Scoatem coca de la rece si intindem o foaie pe care o vom aseza in tava (tapetata cu hartie de copt)si pereti laterali,o intepam cu furculita si dam la cuptor cca 20 min.


Umplutura-branza o mixam cu zaharul si zeama de lamaie,adaugam frisca mixata inainte si omogenizam. Dam la rece pana este gata blatul,


Dupa ce s-a racit blatul adaugam compozitia de branza,decoram dupa plac si dam la rece pana cand vom servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

25.04.2013, 07:51

diana_k 1

25.04.2013, 09:41

adry88 1

25.04.2013, 14:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Egalitate cu crema de cocos