Prajitura cu branza si nuca de cocos

de adry88 in Prajituri, 24 Apr 2013 | 1947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul
  • 400 g faina
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri compot
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g unt
  • coaja de la o lamaie
  • 4 linguri nuca de cocos albastra
  • 4 linguri iaurt
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 200 ml frisca
  • 50 g zahar pudra
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si nuca de cocos:

Blatul-Amestecam faina cu praful de copt,zaharul,coaja de lamaie data prin razatoare.


Amestecam iaurtul cu compotul,untul topit si racit dupa care adaugam treptat peste amestecul de faina si framantam o coca elastica,o invelim in folie alimetara si dam la rece 30 min


Scoatem coca de la rece si intindem o foaie pe care o vom aseza in tava (tapetata cu hartie de copt)si pereti laterali,o intepam cu furculita si dam la cuptor cca 20 min.


Umplutura-branza o mixam cu zaharul si zeama de lamaie,adaugam frisca mixata inainte si omogenizam. Dam la rece pana este gata blatul,


Dupa ce s-a racit blatul adaugam compozitia de branza,decoram dupa plac si dam la rece pana cand vom servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

25.04.2013, 07:51

diana_k 1

25.04.2013, 09:41

adry88 1

25.04.2013, 14:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata