Prajitura cu bucati de ciocolata

de anisoara in Prajituri, 18 Ian 2010 | 6800 vizualizari

COMENTARII (6)

Miha 1

19.01.2010, 00:38

Paharul folosit pentru masurarea fainii are 250 g, adica echivalentul a 140 g faina? Sau ne trebuie 750 g faina?

anisoara 1

19.01.2010, 00:43

Paharul folosit pentru masurarea fainii are 250 g, adica echivalentul a 140 g faina. Am facut schimbari in receta . Multumesc , Miha

Teo 1

19.01.2010, 20:48

ti-am zis eu ,Anisoara ca esti tare harnica;arata bine de tot;

liana_geicu 1

19.01.2010, 21:55

BUn, Bun, foarte bun!

ala_oancea 1

24.01.2010, 10:44

Minunata ! Imi place mult blatul cu dulceata Am facut si eu mai demult un chec si a fost foarte bun.

anisoara 1

24.01.2010, 10:53

Cu placere fetelor. Intradevar , are un gust deoasebit, umed si cu gust de ciocolata, cu toate ca ingridientul principal al ciocolatei ii lipseste.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata alba si nuci caramelizate