Prajitura cu caise

de DIANA B in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 2129 vizualizari

 

Fara ,ca-s obosita si mi-e si lene sa tastez

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 15 lg fructoza , sau 200 g zahar
  • 1/2 es vanilie
  • 350 g iaurt
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 600 g faina (poate fi si mai putina , depinde de marca)
  • 1 kg caise coapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Pregatiti in prealabil caisele - spalati-le si taiati-le in jumatete pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul. Adaugati apoi iaurtul, esenta de vanilie si uleiul. Amestecati bine. Intr-un vas separat amestecati faina cu praful de copt si apoi integrati faina in ou si iaurt. Amestecati incet pana se omogenizeaza bine. Turnati aluatul intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina . Asezati peste aluat caisele taiate si dati la cuptor aproximativ 50 de minute.

Am taiat prajitura in cubulete in functie de bucatile de fruct. Este o prajitura foarte aromata si racoroasa . Ma laud si eu , na ...................

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu caise-0
Prajitura cu caise-1
Prajitura cu caise-2
Prajitura cu caise-3
Prajitura cu caise-4
Prajitura cu caise-5
Prajitura cu caise-6
Prajitura cu caise-7

COMENTARII (37)

DIANA B

DIANA B 1

16.08.2011, 08:03

@Mitinita , multumesc mult stii ce greu mi-a fost cu simetria ? a trebuit sa merg la ACADEMIA LUI HORIA , sa invat

Cris2711

Cris2711 1

11.10.2011, 18:34

Nu stiu cum de am ratat-o dar si azi imi prinde bine

DIANA B

DIANA B 1

12.10.2011, 11:43

Cris , niciodata nu-i tarziu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!