Prajitura cu caise

de DIANA B in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 2928 vizualizari

 

Fara ,ca-s obosita si mi-e si lene sa tastez

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 15 lg fructoza , sau 200 g zahar
  • 1/2 es vanilie
  • 350 g iaurt
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 600 g faina (poate fi si mai putina , depinde de marca)
  • 1 kg caise coapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Pregatiti in prealabil caisele - spalati-le si taiati-le in jumatete pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul. Adaugati apoi iaurtul, esenta de vanilie si uleiul. Amestecati bine. Intr-un vas separat amestecati faina cu praful de copt si apoi integrati faina in ou si iaurt. Amestecati incet pana se omogenizeaza bine. Turnati aluatul intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina . Asezati peste aluat caisele taiate si dati la cuptor aproximativ 50 de minute.


Am taiat prajitura in cubulete in functie de bucatile de fruct. Este o prajitura foarte aromata si racoroasa . Ma laud si eu , na ...................

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

DIANA B 1

16.08.2011, 08:03

@Mitinita , multumesc mult stii ce greu mi-a fost cu simetria ? a trebuit sa merg la ACADEMIA LUI HORIA , sa invat

Cris2711 1

11.10.2011, 18:34

Nu stiu cum de am ratat-o dar si azi imi prinde bine

DIANA B 1

12.10.2011, 11:43

Cris , niciodata nu-i tarziu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu caise