Prajitura cu caise

de butoiaurora76 in Prajituri, 8 Iul 2013 | 19992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 250 g faina
  • o ceasca ulei
  • o cana iaurt
  • 1 praf de copt
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • esenta lamaie
  • 700 g caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Se separa ouale. Se bat albusurile bine cu un praf de sare si cu zaharul. In bezeaua rezultata se adauga galbenusurile unul cate unul, mixand dupa fiecare, apoi uleiul, iaurtul in care s-a dizolvat praful de copt, zaharul vanilat, esenta de lamaie si faina in ploaie.

Prajitura se introduce in cuptorul preancalzit la 180 grade pentru 40 minute aproximativ. Intai am bagat blatul la cuptor, l-am lasat 5-10 minute sa se umfle si apoi am pus caisele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

08.07.2013, 23:37

e mortala prajiturica ta

butoiaurora76 1

09.07.2013, 14:12

chiar e buna, aromata! ma bucur ca va place!

Luminita1955 1

09.07.2013, 21:12

Cred ca este foooarte buna! As vrea s-o fac si eu. Am rugamintea sa-mi spui, ce diametru are forma in care ai copt-o.
Multumesc anticipat

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu budinca si fructe