Briose cu mere

de Irina in Prajituri, 21 Feb 2010 | 4120 vizualizari

 

Pentru copiii mei cu mult drag...

 

INGREDIENTE

  • 215 g faina alba
  • 55 g zahar brun
  • 2 mere dulci date pe razatoare
  • 3 lg stafide
  • praf de scortisoara
  • 40 g unt topit
  • 125 g iaurt natural
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Incalzim cuptorul la 200 grade C. Amestecam faina si zaharul intr-un vas, adaugam merele, stafidele si scortisoara. Intr-un alt vas batem untul iaurtul, laptele si oul. Adaugam acest amestec peste primul si omogenizam usor, dupa care turnam compozitia in forme(eu am unele de silicon). Lasam briosele in cuptor 20-25 minute, pana se intaresc. Se pot servi cu un pahar de lapte alaturi pe post de mic dejun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Irina 1

22.02.2010, 23:18

Foarte bune au fost. Desi le-am facut la cererea lui Matei, le-am mancat eu si Ioana...

Miha 1

22.02.2010, 23:47

Manca-ti-le voi, ca eu m-am razgandit, spuse Matei cel mic

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:42

arata bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose perfecte.