PRAJITURA CU CAISE

de Alexandra Burz in Prajituri, 4 Iul 2015 | 1241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de faina
  • 300 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 esenta de vanilie
  • 200 ml frisca lichida
  • 400 gr caise
  • 1 budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 2 plicuri gelatina
  • apa
  • 1 varf de cutit sare de lamaie
  • bombonele pt decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PRAJITURA CU CAISE:

BLATUL:



  • Separam albusele de galbenusuri.

  • Albusele le batem spuma tare cu 150 gr zahar si 2 vanilii.

  • Galbenusurile le frecam bine cu praful de copt.

  • Incorporam galbenusurile in spuma.

  • Adaugam faina si amestecam de sus in jos.

  • Coacem intr-o tava tapetata cu margarina si faina aprox 15 minute la 180 grade.


SIROPUL:



  • Amestecam 200 ml apa cu 100 gr zahar, 2 vanilii, esenta si sarea de lamaie.


ASAMBLARE:



  • Insiropam blatul.

  • Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic.

  • Turnam budinca fierbinte peste blat.

  • Aranjam caisele taiate felii

  • Pregatim gelatina conform intructiunilor de pe plic si turnam peste fructe.

  • Decoram cu frisca si bombonele


 
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU CAISE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

05.07.2015, 10:16

Buna si asta!

Rocsi 1

05.07.2015, 11:31

Mmm...

-Licurici- 1

05.07.2015, 20:50

yammmiiii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ciocolatoasa alb-negru