Prajitura cu ciocolata si visine

de Merisor in Prajituri, 16 Iun 2013 | 17976 vizualizari

COMENTARII (63)

Sim0na 1

17.06.2013, 14:09

La noi inca nu s-au copt.. si nici dulceata n-am.. Ma servesc de la tine c-o portie!

diaconta 1

17.06.2013, 14:44

ce nebunie dulce ai facut Meri

cristeena20 1

17.06.2013, 14:59

VAi ce prajitura buna!!imi ploua in gura!!Meri, o trec la favorite!!!abia astept sa o incerc..

Merisor 1

17.06.2013, 14:59

Simona, pai nici la mama nu erau coapte, asa ca am apelat la dulceata.

Merisor 1

17.06.2013, 15:00

Dia, chiar o nebunie ciocolatoasa!

mena29 1

17.06.2013, 15:24

Buna tare,am mancat si eu la cineva si tare mi-a placut!

mari_sasi 1

18.06.2013, 09:28

wawww,delicioasa

Merisor 1

18.06.2013, 09:34

babi5 1

18.06.2013, 13:32

Bunaaaaaaaaaa!! tare ;x

Merisor 1

18.06.2013, 15:07

Babi, nu-i frumos sa scoti limba cand papi prajitura!

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:58

mmm...delicioasa

Merisor 1

28.10.2013, 16:52

Pup, Krysty!

Giana 1

06.06.2014, 15:54

Asta e preferata mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura dubla cu visine