Prajitura cu crema de capsuni si mascarpone

de Zambareata in Dulciuri, 26 Iun 2013 | 15646 vizualizari

COMENTARII (23)

Dea_Dea 1

26.06.2013, 09:58

Ce bine arata!!

babi5 1

26.06.2013, 09:59

Bunica 1

26.06.2013, 10:01

Ahaaaaaaa! Ai venit cu reteta bunaciunii

MotanLaOale 1

26.06.2013, 10:03

Zambareata 1

26.06.2013, 10:04

Trebuia buni,mai fac si eu un galbenut

Merisor 1

26.06.2013, 10:06

E wow, ti-am spus de ieri!

diaconta 1

26.06.2013, 10:21

Grozava

mena29 1

26.06.2013, 10:27

Hmmmmm,ce bunatate ai facut tu aici! Bravo!

Alina26 1

26.06.2013, 10:34

da cat de bune sunt!!!!

Miha 1

26.06.2013, 10:44

Rocsi 1

26.06.2013, 11:20

Super bunaaaa..Bravo Gio

Lau 1

26.06.2013, 11:20

ce bine arata

Angelina_Elena 1

26.06.2013, 11:22

Deliciu!

simona72 1

26.06.2013, 11:40

Tare buna!!!

Bya Ralu 1

26.06.2013, 12:05

buna prajiturica

Constelatialeu 1

26.06.2013, 12:24

Ce frumoase sunt !

nadea68 1

26.06.2013, 13:19

- Andreea - 1

26.06.2013, 14:42

Foarte buna !!! Insa am o nelamurire...la blat sunt 180 ml apa?

Zambareata 1

26.06.2013, 15:03

Nu caroline,doar 80 de ml

Zambareata 1

26.06.2013, 15:04

Va multumesc frumos tuturor de aprecieri!!!

iry-gabriela 1

26.06.2013, 15:42

pofta mi-ai facut si mie

Geanina87 1

26.06.2013, 21:50

DeliciidelaM 1

05.04.2016, 16:16

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si zmeura