Prajitura cu crema de castane

de ala_oancea in Prajituri, 29 Ian 2010 | 11757 vizualizari

COMENTARII (13)

madi_marin 1

29.01.2010, 20:47

mama ce imi place piureul de castane. prajitura n-am facut niciodata....da o sa incerc. imi place mult cum arata si cred ca e o combinatie foarte reusita .....e la favorite direct

Bucataras 1

29.01.2010, 20:59

Oana 1

29.01.2010, 23:16

Super! cred ca e tare buna! unde ai gasit piureul de castane?

Bunica 1

30.01.2010, 12:13

Foarte buna si rapida sa tot dai asemenea retete

rivka 1

30.01.2010, 12:32

ce frumoasa e! super bravo bravo...

Teo 1

30.01.2010, 12:59

arata cam asa :'''mamaaa,pe asta vreau sa o incerc''!dae cum ramane cu ''piureul de castane''?

ala_oancea 1

30.01.2010, 13:11

Multumesc Oana, piureul de castane l-am luat de la Profi, dar am vazut si pe la Kaufland. Eu numai de asta cumpar ca e tare bun si aromat.

ala_oancea 1

30.01.2010, 13:18

Multumesc Teo !

madi_marin 1

30.01.2010, 13:24

eu n-am luat niciodata la pachet ca n-am gasit. am folosit doar la borcan. e foarte bun si acela.....l-am gasit la raionul cu dulceturi, serbeturi....

silvi0ara 1

16.02.2010, 12:16

Nu am facut niciodata prajitura cu piure de castane,dar imi place tare mult cum arata.O sa incerc si eu.

manuelas 1

22.11.2010, 21:02

Super tare prajitura! e foarte buna!

elena1988 1

08.03.2011, 11:10

delia64 1

26.01.2013, 17:17

superrrr

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Chocapic