Prajitura cu crema de ciocolata si gem de afine

de mirela0911 in Prajituri, 8 Noi 2012 | 10643 vizualizari

COMENTARII (31)

Angelina_Elena 1

08.11.2012, 23:58

Trebuie sa fie delicioasa!

deyutzky 1

09.11.2012, 00:07

servesc si eu o portie

mamaieelena 1

09.11.2012, 00:14

ce apetisant arata

mihaelar63 1

09.11.2012, 00:30

Ceva dulce si gustos

Merisor 1

09.11.2012, 06:21

Ce bine arata!! Super, Mirela!

_Alina_ 1

09.11.2012, 07:23

Ce bunatate!

Denissa 1

09.11.2012, 07:30

Place place

Panacris 1

09.11.2012, 07:52

La multi ani si multa sanatate!

Merisor 1

09.11.2012, 07:57

MotanLaOale 1

09.11.2012, 07:58

diaconta 1

09.11.2012, 08:36

ce prajiturica buna ne-ai facut Mireluto

diaconta 1

09.11.2012, 08:38

Ce-mi place cum arata gemul ala,parca-i simt gustul
N-ai pus cacao in blat???asa pare

gaby_duceag 1

09.11.2012, 08:47

ba da

diaconta 1

09.11.2012, 09:01

si unde-i??? ca n-o vad numa' in blat)
iar o sa vina carcotasii

Miha 1

09.11.2012, 10:28

O fi pus faina neagra, tu Die.

Geanina87 1

09.11.2012, 10:30

yamiiii

diaconta 1

09.11.2012, 10:32

da Miha ca nu m-am gandit))
Mirelus,nu te supara pe noi

mirela0911 1

09.11.2012, 14:42

Va multumesc tuturor!

mirela0911 1

09.11.2012, 14:44

Fetelor, fetelor! Gata, am trecut cacaoa la ingrediente, ca nu era trecuta. Dar am zis de ea in modul de preparare!

diaconta 1

09.11.2012, 14:47

eu n-o vazusem nici la modul de preparare)) trebuia sa-mi pun ochelarii

gaby_duceag 1

09.11.2012, 14:48

nici io

miremirc 1

09.11.2012, 17:26

La multi ani !
E tare buna prajiturica ta !

RuxyRux 1

09.11.2012, 18:09

O bunatate de prajiturica ai preparat!

diana_k 1

09.11.2012, 20:31

ador gemul de afine

Rocsi 1

09.11.2012, 20:33

La multi ani inca o data Servesc o prajiturica sa stii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata