Prajitura cu crema de vanilie si bezea

de sandytza in Prajituri, 5 Oct 2009 | 11634 vizualizari

COMENTARII (26)

ANCA 1

06.10.2009, 00:11

arata super!!

rivka 1

06.10.2009, 00:53

arata intr-adevar super, foarte decorativa prajitura asta!!!!

Bunica 1

06.10.2009, 14:16

Dupa atata absenta era musai sa vii cu ceva bun si frumos.

luminita20_2006 1

06.10.2009, 22:47

arata super

sandytza 1

07.10.2009, 00:09

multumesc fetelor pentru apreciere . Ma bucur ca va place si sincer merita si probata.

ionix 1

07.10.2009, 15:31

cu ce le-ai decupat asa frumos??? cat de mare e tava ta??? cred ca e foarte buna... seamana cu o crema care-am facut-o de curand dupa reteta lui Miha...
arata bine prajiturica asta si as face-o in weekend hihihihi

sandytza 1

07.10.2009, 16:12

tava mea de prajitura e dreptunghiulara normala nu stiu exact dar dimensiunile standard. Iar cu ce am decupat e un cerc de inox inalt ce se foloseste la decorat platouri . Am sa pup o poza sa vezi.

ionix 1

07.10.2009, 17:10

ahh, o sa ma duc sa caut cerc de ala...
mersiiiiiiiiiiiii

leoflori 1

07.10.2009, 17:17

sandytza 1

07.10.2009, 17:24

Pentru nimi Ionix

ionix 1

07.10.2009, 17:43

o sa-ti spun daca mi-a iesit si ce mi-a iesit hehehe

sandytza 1

07.10.2009, 20:25

Sony un pic mai este numa

sandytza 1

08.10.2009, 00:44

Roxy pacat ca aici nu se poate si gusta numai vedea

sandytza 1

08.10.2009, 15:02

Carmen nu am facut niciodata dulceata de gogonele

ionix 1

08.10.2009, 19:58

pssssst... nu te supara... cand faci albusurile pe foc le bati si inainte??? sau le bati direct numai in bain-marine?? si daca le tai cu un cutit merge??? n-am gasit forma ca a ta

sandytza 1

08.10.2009, 21:55

Ionix bat inatai albusurile pana devin cat de cat teapene apoi le batpe abur. Pe abur se bat pana se incheaga un pic . Ai sa vezi cum se schimba si o sa se faca dure dure. Cand le tai cu cutitul perfect sa sti chiardaca tai bucati mici. Cat despre forma poti sa iti faci dintr-o conserva de tabla cat de cat tare

ionix 1

09.10.2009, 13:09

ah, ar fi si asta o idee... si daca decupez este greu de decupat??? adica risc sa rup prajiturica sau ceva??? de abia astept s-o fac, mi se pare greut un pic la faza cu bezeaua... sper sa-mi iasa
ah, si eu ma gandeam sa presar capucinno deasupra??? crezi ca merge?
trebuie lasata la rece mai mult inainte de a o manca ? sa stiu dac-o fac de azi sau maine

sandytza 1

09.10.2009, 22:13

Ionix eu am taiat-o imediat dupa ce am terminat-o . Sfatul meu e sa o tai dupa ce o lasi un pic la rece. Adica sa apuce sa se intareasca untul . De preferat e sa se manance dupa o zi pentru ca tot siropul ce lasa bezeaua intra prin crema in blat si se insiropeaza . Daca o mancati imediat nu se intampla nimic . Eu am facut l arepezeala si in 2 ore s-a mancat si succes a avut 100 % . De decupat se decupeaza foarte simplu. Doar apesi cercul si se taie usor. Chestia e ca o sa ai parti ale prajiturii care raman dupa decupare si nu se pot pune pe un platou dar de mancat se pot manca . Sper sa te fi lamurit .

sandytza 1

10.10.2009, 01:12

Apropo Ionix dupa ce o faci poate ne aretisi noua

ionix 1

10.10.2009, 17:14

salut... sarut-mana mult pt indicatii... pai, astept sa "asamblez prajitura"... blatul mi-a crescut foarte mult, nu stiu de ce dar arata foarte bine.... acum o sa ma duc sa pregatesc sa fac bezeaua... mi-e un pic frica sa n-o stric acum la final o sa postez poze... sarut-mana mult, esti o dulcica...
ah, si n-am facut rost de forma rotunda asa ca o sa le fac patratele... n-o sa fie asa momoase ca ale tale
mersi mult

ionix 1

15.10.2009, 18:27

heyyy, ce mai faci? am postat, in sfarsit, pozele si cu reteta ta http://www.bucataras.ro/retete/2171/prajitura_cu_crema_de_vanilie_si_bezea.html

sandytza 1

17.10.2009, 22:46

Am vazut Ionix . Foarte bine arata felicitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine