Prajitura cu crema Delatte

de delatte in Prajituri, 22 Iul 2011 | 5645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de pandispan cu cacao
  • 300 ml frisca nebatuta indulcita (se poate folosi si neindulcita)
  • 397 g lapte condensat 1% grasime 
  • Optional o lingura miere
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema Delatte:

Frisca se bate dupa ce in prealabil a fost tinuta la frigider. Se adauga laptele condensat si se amesteca. Optional se poate adauga o lingura de miere (de preferabil in cazul in care ati folosit frisca neindulcita, pentru ca amestecul sa nu devina prea dulce). Crema obtinuta se tine la frigider ½ h. Foaia de pandispan se aseaza pe o tava. Peste ea se intinde uniform crema si deasupra acesteia foaia a 2-a. La fel se procedeaza si cu pandispanul ramas. Se pastreaza la frigider . Va recomandam sa o savurati alaturi de o cafea sau ciocolata calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema Delatte" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:49

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:31

RuxyRux 1

26.07.2011, 12:09

Arata chiar grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere (reteta de post)