Prajitura cu crema Delatte

de delatte in Prajituri, 22 Iul 2011 | 7080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de pandispan cu cacao
  • 300 ml frisca nebatuta indulcita (se poate folosi si neindulcita)
  • 397 g lapte condensat 1% grasime 
  • Optional o lingura miere
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema Delatte:

Frisca se bate dupa ce in prealabil a fost tinuta la frigider. Se adauga laptele condensat si se amesteca. Optional se poate adauga o lingura de miere (de preferabil in cazul in care ati folosit frisca neindulcita, pentru ca amestecul sa nu devina prea dulce). Crema obtinuta se tine la frigider ½ h. Foaia de pandispan se aseaza pe o tava. Peste ea se intinde uniform crema si deasupra acesteia foaia a 2-a. La fel se procedeaza si cu pandispanul ramas. Se pastreaza la frigider . Va recomandam sa o savurati alaturi de o cafea sau ciocolata calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema Delatte" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:49

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:31

RuxyRux 1

26.07.2011, 12:09

Arata chiar grozav

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ileana