Prajitura cu dulceata de zmeura

de reisnaor_2006 in Prajituri, 7 Apr 2015 | 4083 vizualizari

 

Rapid si delicios,ideala ptr atunci cand avem musafiri nepoftiti.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri lapte
  • 14 linguri faina
  • un praf de sare
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 300 gr dulceata de zmeura
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dulceata de zmeura:

Mixam foarte bine ouale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare, pana ce devin ca o crema si zaharul e topit.


Adaugati laptele, uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem compozitia facuta si din loc in loc punem cu lingurita dulceata.Cu ajutorul unei furculite amestecam dulceata cu compozitia din aluat.


Incingem cuptorul la 200 de grade si o lasam pana se rumeneste.Facem testul cu scobitoarea.Cand este gata o pudram cu zahar pudra.Pofta buna.


 

TIPS-URI

1

la copt putem folosi si tava de silicon

2

este delicioasa cu orice dulceata sau gem

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

anca_rm 1

15.04.2015, 08:40

aduc cafeluta

Panacris 1

06.05.2015, 13:22

AndreeaMagdalena 1

06.05.2015, 13:25

Ce dimensiune are tava?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si aroma de cafea