Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
se poate folosi si gem
Se separa ouale,bati galbenusurile f bine,adaugi 160 gr de zahar si amesteci f bine pana se topeste zaharul apoi adaugi cele 7 linguri de apa si amesteci in continuare. Adaugi bicarbonatul si faina;apoi ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina,daca nu ai hartie de copt, pui compozitia in tava si bagi la cuptor.
Dupa ce s-a copt, lasi la racit apoi intinzi dulceata. Albusurile le bati bine cu cele 300 de grame de zahar ramas si dupa ce intinzi peste dulceatza bagi pt putin timp la cuptor k sa nu se lase bezeaua. Eu pentru ca sa o fac mai deosebita am insiropat blatul cu compot de cirese si a iesit f bun
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola