Pentru blat: Mixam galbenusurile cu zaharul pana se fac o spuma alba, apoi adaug faina iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare si amestec cu o lingura cu miscari de sus in jos.
Pentru crema: Amestecam branza de vaci cu zaharul si coaja rasa de lamaie apoi cu untul spumos; cine doreste poate sa adauge un pumn de stafide
Pentru glazura: Punem pe foc sucul fanta impreuna cu zaharul si cele 2 plicuri de budinca de vanilie si amestecam pana se face ca o budinca. Lasam sa se raceasca putin.
Blatul nu e nevoie sa se insiropeze, se lasa siropul de la crema de branza. Gustul e dulce-acrisor f bun, prajitura este de vara, racoritoare.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro