Prajitura cu foi cu miere si crema de gris

de pisicutzaa in Prajituri, 10 Feb 2010 | 43619 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

10.02.2010, 21:55

ionix 1

10.02.2010, 22:12

si eu o fac pe asta dar cu alta umplutura.. foile sunt de exceptie... n-am mancat pana acum crema de gris... o pun la favorite si-o sa-ncerc

liana_geicu 1

10.02.2010, 22:26

Este o prajitura extraordinara, am incercat-o si eu, doar ca eu nu am pus gris la crema si in general pun 2 straturi de gem. trebuie sa vad cum este si cu gris

rivka 1

10.02.2010, 23:13

ce bine arata! o pun si eu la favo , m-ai facut curioasa.Se executa pisicuto .

madi_marin 1

11.02.2010, 08:51

nici eu nu ma mancat cu crema de gris, ci doar praji facuta de Liana cu gem...dar am sa incerc si asa...

pisicutzaa 1

11.02.2010, 09:32

Ma bucur ca va place cum arata, sper ca si la gust (cele care incearca reteta )

ionela2682 1

11.02.2010, 10:11

ce este cu miere place la mine mult!

Michelle 1

11.02.2010, 16:44

Teo 1

11.02.2010, 22:41

astazi am facut si eu;am folosit 2 straturi de gem diferit :un gem de gutui (rosu-galbui) si altul de prune (inchis )si crema fara gris ,pt. ca vreau sa reziste mai mult timp; alta data am facut si cu gris ,e f. buna;

Bunica 1

12.02.2010, 15:40

Vin si eu Teoooooo! Este o prajitura deosebita, care-mi place fosrte mult, dar intercalata crema cu gem.

Oana 1

10.03.2010, 13:53

Arata suuper!

Lau 1

24.05.2012, 09:02

la multi ani

iry-gabriela 1

03.04.2015, 14:03

imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura " Cenusareasa"