Prajitura cu foi de napolitane si crema de cacao

de luminita20_2006 in Prajituri, 14 Feb 2011 | 20635 vizualizari

 

O prajitura simplu de realizat dar foarte buna...partea proasta a acestei prajituri sa zic asa este ca trebuie sa asteptati pana a doua zi sa va delectati cu ea, insa va asigur ca merita tot efortul asteptarii.

 

INGREDIENTE

  • foi napolitana din alea mai mici
  • -300 gr zahar
  • -3 oua
  • -400 gr margarina
  • -3 linguri cacao
  • -2 pliculete zahar vanilat
  • -1 lingura cu varf nuca de cocos chiar si 2
  • -2 pliculete ness/capucino(ce va place mai mult)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitane si crema de cacao:

Se bat ouale cu zahar apoi se pun la bain mare (pe baie de abur) la foc mic amestecand pana cand se topeste zaharul, dupa care adaugam margarina si se mai fierbe pa abur inca 20 min.


Nu uitati sa amestecati! se pune cacao, ness si zaharul vanilat se amesteca . Cand se ingroase compozitia, mai bine zis cand curce ca o smantana mai groasa se pune nuca de cocos se ia de pe foc si se toarna peste foi asa fierbine. Mie mi-au trebuit 5 foi. Se lasa sa se raceasca apoi se pune la frigider pana a doua zi. Astfel se intareste bine crema si poate fi taiata cu usurinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitane si crema de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

serenyti 1

17.03.2013, 11:45

am facut ieri aceasta parjitura dar nu prea mia iesit ...data viitoare voi dubla cantitatile la crema deoarece a iesit prea putina si m-am chinuit sa o intind plus ca nu sa inmuiat....unde am gresit?

Tuxedo 1

10.08.2013, 19:49

cred ca se fierbe prea mult pe foc, si se intareste !

Alina_Ali12 1

22.06.2014, 13:31

Este foarte buna !! Sfatul meu : sa puneti mai multa nuca de cocos ca sa se ingroase putin .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec alb şi negru