Prajitura cu gem si nuca

de Constelatialeu in Prajituri, 14 Sep 2013 | 15383 vizualizari

COMENTARII (23)

portiadelumina 1

14.09.2013, 16:38

Deocamdată nu apare poza finală pe wall, dar am încredere că a ieşit aşa cum te-am învăţat.

Patricia Iordache 1

14.09.2013, 16:41

Cred ca-i "mortala"

COSTEO 1

14.09.2013, 16:42

Wow ce bine mai arata ,mai terminat

simona72 1

14.09.2013, 16:50

Nu-i destul ca ploua afara, mai trebuie sa-mi ploua si-n gura de pofta...

Constelatialeu 1

14.09.2013, 16:50

Cum Padre,ca eu o vad sau m-am dilit si nu mai stiu....

Constelatialeu 1

14.09.2013, 16:51

Simona la mine nu ploua,asa ca poti sa ti gura dechisa...

Corinuta 1

14.09.2013, 16:52

Se vede Cleme! E o praji foarte buna cred, ca eu nu am gustat, numai daca-mi dai!

portiadelumina 1

14.09.2013, 16:53

Acum a apărut, Cleme, probabil că administratorii au mai modificat-o un pic, ca să fie cum am zis eu. )

Constelatialeu 1

14.09.2013, 16:53

Sigur Padre,ca sa fie exact dupa indicatiunile tale...

Constelatialeu 1

14.09.2013, 16:54

Corina eu iti dau ca si tu mi-ai dat...dar am senzatia ca ramanem doar cu uitatul si fiecare manaca ce a facut...

Lavinia 1

14.09.2013, 17:12

O prajitura foarte buna

Bya Ralu 1

14.09.2013, 17:13

bun

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 17:21

Pana la urma ti-au ajuns stafidele si pentru ceva bun!

alilianaa 1

14.09.2013, 17:29

of, ce bun..

Lau 1

14.09.2013, 17:33

Aurelia 07_07 1

14.09.2013, 17:56

O prajitura minunata si prezentarea pe masura

T I M E A 1

14.09.2013, 19:02

buna praji

MotanLaOale 1

14.09.2013, 19:25

Rocsi 1

14.09.2013, 20:30

Foarte buna combinatia de gem cu nuca

Constelatialeu 1

14.09.2013, 20:34

Multumesc dragilor,pentru aprecieri,pupici...

laura_n 1

14.09.2013, 21:02

te-ai dezlantuit )

Constelatialeu 1

14.09.2013, 21:18

Laurici,doar un pic,sa am spor la cules de porumb...

diaconta 1

16.09.2013, 16:01

mereu am si eu cateva borcane de gem incepute prin frigider.
buna prajitura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Yugoslavia