Prajitura cu gris

de Copiosus in Prajituri, 8 Feb 2013 | 6479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • jumatate lingurita bicarbonat de sodiu
  • 11 linguri gris
  • 500 ml. lapte + 2 linguri zahar, pentru insiropat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gris:

Se bat albusurile spuma. Separat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul si grisul. Se adauga albusurile si se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se pune intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pana prinde o culoare aramie. Se scoate din cuptor si,imediat,se pune peste laptele ,incalzit in prealabi si amestecat cu zaharul. Se lasa sa se raceasca inainte de a taia prajitura.

Se serveste cu dulceata , frisca sau asa,simpla. E delicioasa oricum :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gris" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

08.02.2013, 20:54

Buna!

Copiosus 1

09.02.2013, 10:31

Ma bucur ca v-a placut

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:33

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Mimoza