Prajitura cu gris

de Copiosus in Prajituri, 8 Feb 2013 | 4119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • jumatate lingurita bicarbonat de sodiu
  • 11 linguri gris
  • 500 ml. lapte + 2 linguri zahar, pentru insiropat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gris:

Se bat albusurile spuma. Separat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul si grisul. Se adauga albusurile si se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se pune intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pana prinde o culoare aramie. Se scoate din cuptor si,imediat,se pune peste laptele ,incalzit in prealabi si amestecat cu zaharul. Se lasa sa se raceasca inainte de a taia prajitura.

Se serveste cu dulceata , frisca sau asa,simpla. E delicioasa oricum :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gris" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

08.02.2013, 20:54

Buna!

Copiosus 1

09.02.2013, 10:31

Ma bucur ca v-a placut

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:33

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!