Prajitura cu iaurt de piersici si frisca

de ralu_ca in Prajituri, 12 Mai 2013 | 24189 vizualizari

COMENTARII (35)

diaconta 1

13.05.2013, 19:26

Alinadaria,cu siguranta 250 ml frisca i-a pus in crema la final(cred ca a uitat sa scrie) iar cu 100 ml a ornat,asa cum bine ai presupus.

ralu_ca 1

13.05.2013, 19:37

exact, 250 pentru crema si 100 pentru ornat!

alinadaria 1

13.05.2013, 21:27

multumesc!cred ca v-ati dat seama ca sunt incepatoare

diaconta 1

13.05.2013, 21:38

Alinadaria,sa stii ca si noi mai uitam cate ceva,sau nu ne gandim ca poate ar trebui sa detaliem,dar nu-i cu suparare daca intreaba cineva.
Bun venit

Xandrinne 1

22.08.2013, 12:31

ramonarrusu05 1

19.12.2013, 14:26

Aceasta reteta se mai gaseste inca de cel putin 2 ori in acest site.

ralu_ca 1

19.12.2013, 15:34

se poate si de inca 10 ori

MiaBianca 1

19.12.2013, 16:30

e foarte buna, am facuto de 2 ori

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 13:53

delicioasa

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 14:49

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si stafide