Prajitura cu iaurt de piersici si frisca

de ralu_ca in Prajituri, 12 Mai 2013 | 22297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g piscoturi
  • 150 g almette cu smantana
  • 150 g zahar pudra
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 250 ml frisca lichida
  • 500 g iaurt piersici
  • 2 plicuri gelatina ( a cate 10 g )
  • 1 borcan ( 700 g ) piersici
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt de piersici si frisca:

Eu am folosit doua forme de chec, acestea le-am tapetat cu folie alimentara. Piscoturile le-am inmuiat putin in sucul din compot si am imbracat formele. ( vezi figura atasata ), am taiat putin din piscoturi. Am hidratat geletina cu 1 pahar de suc din compot, am lasat 5 minute, apoi am incalzit pe foc si am adaugat-o la final in crema de branza cu smantana pe care am amestecat-o cu zaharul pudra, esenta vanilie, iaurtul, cateva din bucatile de piersici le-am taiat marunt si le-am adaugat in compozitie. Crema obtinuta am turnat-o in forma si la final am pus piscoturi. Am lasat la rece cateva ore, apoi am intors formele si am ornat cu felii de piersici si frisca.

Am obtinut un desert delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt de piersici si frisca" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de ciocolata cu mousse de iaurt