Prajitura cu iaurt de piersici si frisca

de ralu_ca in Prajituri, 12 Mai 2013 | 19391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g piscoturi
  • 150 g almette cu smantana
  • 150 g zahar pudra
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 250 ml frisca lichida
  • 500 g iaurt piersici
  • 2 plicuri gelatina ( a cate 10 g )
  • 1 borcan ( 700 g ) piersici
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt de piersici si frisca:

Eu am folosit doua forme de chec, acestea le-am tapetat cu folie alimentara. Piscoturile le-am inmuiat putin in sucul din compot si am imbracat formele. ( vezi figura atasata ), am taiat putin din piscoturi. Am hidratat geletina cu 1 pahar de suc din compot, am lasat 5 minute, apoi am incalzit pe foc si am adaugat-o la final in crema de branza cu smantana pe care am amestecat-o cu zaharul pudra, esenta vanilie, iaurtul, cateva din bucatile de piersici le-am taiat marunt si le-am adaugat in compozitie. Crema obtinuta am turnat-o in forma si la final am pus piscoturi. Am lasat la rece cateva ore, apoi am intors formele si am ornat cu felii de piersici si frisca.


Am obtinut un desert delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt de piersici si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

ralu_ca 1

19.12.2013, 15:34

se poate si de inca 10 ori

MiaBianca 1

19.12.2013, 16:30

e foarte buna, am facuto de 2 ori

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 13:53

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de ciocolata cu mousse de iaurt